Bliv ringet op gratis af Rikke Harder Øberg

Skriv en besked herunder eller ring

Tilbygning og renovering af sommerhus

Tilbygning til sommerhus

Skovløberhus
Det gamle skovløberhus er renoveret og der er lavet en ny tilbygning på 110 m2 på den 6000 m2 store naturgrund.
Tilbygningen er beklædt med cedertræ på klink og lister. Forskellen mellem de mindre, mørke rum med lavt til loftet i det eksisterende hus, og den nye tilbygning med store vinduer og højt til loftet, gør oplevelsen gennem huset unik, og de bredde Douglas gulvplanker understreger det sammenhængende forløb.
Den nye tilbygning indeholder køkken, stue, spisestue, entre, soveværelse og badeværelse. Overgangen mellem nyt og gammelt sker via en møbleret transparent gang.
Tilbygningen er vinklet på det eksisterende hus, så der dannes attraktive uderum, samt en overdækket terrasse med pejs.

Energi og miljø

Energirenovering af eks. hus.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2

Rikke Harder Øberg, Rikke Øberg Arkitekt Maa

Se billeder af projektet

Skovløberhus 
Det gamle skovløberhus er renoveret og der er lavet en ny tilbygning på 110 m2 på den 6000 m2 store naturgrund.
Tilbygningen er beklædt med cedertræ på klink og lister. Forskellen mellem de mindre, mørke rum med lavt til loftet i det eksisterende hus, og den nye tilbygning med store vinduer og højt til loftet, gør oplevelsen gennem huset unik, og de bredde Douglas gulvplanker understreger det sammenhængende forløb.
Den nye tilbygning indeholder køkken, stue, spisestue, entre, soveværelse og badeværelse. Overgangen mellem nyt og gammelt sker via en møbleret transparent gang.
Tilbygningen er vinklet på det eksisterende hus, så der dannes attraktive uderum, samt en overdækket terrasse med pejs.
,  Tilbygning, Sommerhus, Terrasse/altan
Tilbygning og renovering af sommerhus, Terrasse/altan

Udvendig pejs ved overdækket terrasse

Skovløberhus 
Det gamle skovløberhus er renoveret og der er lavet en ny tilbygning på 110 m2 på den 6000 m2 store naturgrund.
Tilbygningen er beklædt med cedertræ på klink og lister. Forskellen mellem de mindre, mørke rum med lavt til loftet i det eksisterende hus, og den nye tilbygning med store vinduer og højt til loftet, gør oplevelsen gennem huset unik, og de bredde Douglas gulvplanker understreger det sammenhængende forløb.
Den nye tilbygning indeholder køkken, stue, spisestue, entre, soveværelse og badeværelse. Overgangen mellem nyt og gammelt sker via en møbleret transparent gang.
Tilbygningen er vinklet på det eksisterende hus, så der dannes attraktive uderum, samt en overdækket terrasse med pejs.
,  Tilbygning, Sommerhus, Køkken
Tilbygning og renovering af sommerhus, Køkken

Køkken i forbindelse-Ølandsfliser Douglasgulv

Skovløberhus 
Det gamle skovløberhus er renoveret og der er lavet en ny tilbygning på 110 m2 på den 6000 m2 store naturgrund.
Tilbygningen er beklædt med cedertræ på klink og lister. Forskellen mellem de mindre, mørke rum med lavt til loftet i det eksisterende hus, og den nye tilbygning med store vinduer og højt til loftet, gør oplevelsen gennem huset unik, og de bredde Douglas gulvplanker understreger det sammenhængende forløb.
Den nye tilbygning indeholder køkken, stue, spisestue, entre, soveværelse og badeværelse. Overgangen mellem nyt og gammelt sker via en møbleret transparent gang.
Tilbygningen er vinklet på det eksisterende hus, så der dannes attraktive uderum, samt en overdækket terrasse med pejs.
,  Tilbygning, Sommerhus, Bad/toilet
Tilbygning og renovering af sommerhus, Bad/toilet

Ølandsfliser og vægfliser i krydsforbandt

Skovløberhus 
Det gamle skovløberhus er renoveret og der er lavet en ny tilbygning på 110 m2 på den 6000 m2 store naturgrund.
Tilbygningen er beklædt med cedertræ på klink og lister. Forskellen mellem de mindre, mørke rum med lavt til loftet i det eksisterende hus, og den nye tilbygning med store vinduer og højt til loftet, gør oplevelsen gennem huset unik, og de bredde Douglas gulvplanker understreger det sammenhængende forløb.
Den nye tilbygning indeholder køkken, stue, spisestue, entre, soveværelse og badeværelse. Overgangen mellem nyt og gammelt sker via en møbleret transparent gang.
Tilbygningen er vinklet på det eksisterende hus, så der dannes attraktive uderum, samt en overdækket terrasse med pejs.
,  Tilbygning, Sommerhus, Bad/toilet
Tilbygning og renovering af sommerhus, Bad/toilet

Asketræ snedkermøbel -natur

Skovløberhus 
Det gamle skovløberhus er renoveret og der er lavet en ny tilbygning på 110 m2 på den 6000 m2 store naturgrund.
Tilbygningen er beklædt med cedertræ på klink og lister. Forskellen mellem de mindre, mørke rum med lavt til loftet i det eksisterende hus, og den nye tilbygning med store vinduer og højt til loftet, gør oplevelsen gennem huset unik, og de bredde Douglas gulvplanker understreger det sammenhængende forløb.
Den nye tilbygning indeholder køkken, stue, spisestue, entre, soveværelse og badeværelse. Overgangen mellem nyt og gammelt sker via en møbleret transparent gang.
Tilbygningen er vinklet på det eksisterende hus, så der dannes attraktive uderum, samt en overdækket terrasse med pejs.
,  Tilbygning, Sommerhus, Stue
Tilbygning og renovering af sommerhus, Stue

Spiseplads med fast bænk og pejs

Skovløberhus 
Det gamle skovløberhus er renoveret og der er lavet en ny tilbygning på 110 m2 på den 6000 m2 store naturgrund.
Tilbygningen er beklædt med cedertræ på klink og lister. Forskellen mellem de mindre, mørke rum med lavt til loftet i det eksisterende hus, og den nye tilbygning med store vinduer og højt til loftet, gør oplevelsen gennem huset unik, og de bredde Douglas gulvplanker understreger det sammenhængende forløb.
Den nye tilbygning indeholder køkken, stue, spisestue, entre, soveværelse og badeværelse. Overgangen mellem nyt og gammelt sker via en møbleret transparent gang.
Tilbygningen er vinklet på det eksisterende hus, så der dannes attraktive uderum, samt en overdækket terrasse med pejs.
,  Tilbygning, Sommerhus, Facade
Tilbygning og renovering af sommerhus, Facade

Nyt og gammelt forenet

Skovløberhus 
Det gamle skovløberhus er renoveret og der er lavet en ny tilbygning på 110 m2 på den 6000 m2 store naturgrund.
Tilbygningen er beklædt med cedertræ på klink og lister. Forskellen mellem de mindre, mørke rum med lavt til loftet i det eksisterende hus, og den nye tilbygning med store vinduer og højt til loftet, gør oplevelsen gennem huset unik, og de bredde Douglas gulvplanker understreger det sammenhængende forløb.
Den nye tilbygning indeholder køkken, stue, spisestue, entre, soveværelse og badeværelse. Overgangen mellem nyt og gammelt sker via en møbleret transparent gang.
Tilbygningen er vinklet på det eksisterende hus, så der dannes attraktive uderum, samt en overdækket terrasse med pejs.
,  Tilbygning, Sommerhus, Facade
Tilbygning og renovering af sommerhus, Facade

Udendørs bruser

Skovløberhus 
Det gamle skovløberhus er renoveret og der er lavet en ny tilbygning på 110 m2 på den 6000 m2 store naturgrund.
Tilbygningen er beklædt med cedertræ på klink og lister. Forskellen mellem de mindre, mørke rum med lavt til loftet i det eksisterende hus, og den nye tilbygning med store vinduer og højt til loftet, gør oplevelsen gennem huset unik, og de bredde Douglas gulvplanker understreger det sammenhængende forløb.
Den nye tilbygning indeholder køkken, stue, spisestue, entre, soveværelse og badeværelse. Overgangen mellem nyt og gammelt sker via en møbleret transparent gang.
Tilbygningen er vinklet på det eksisterende hus, så der dannes attraktive uderum, samt en overdækket terrasse med pejs.
,  Tilbygning, Sommerhus, Facade
Tilbygning og renovering af sommerhus, Facade

Cedertræ på klink

  • Udvendig pejs ved overdækket terrasse
  • Køkken i forbindelse-Ølandsfliser Douglasgulv
  • Ølandsfliser og vægfliser i krydsforbandt
  • Asketræ snedkermøbel -natur
  • Spiseplads med fast bænk og pejs
  • Nyt og gammelt forenet
  • Udendørs bruser
  • Cedertræ på klink

Plantegninger

, Sommerhus, Plantegning
Tør du gå glip af en god idé?
Tør du gå glip af en god idé? Læs mere ›