Bliv ringet op gratis af Lars Skinhøj Christensen

Skriv en besked herunder eller ring

Tilbygning på stejl grund i Århus giver ekstra plads både inde og ude

Tilbygning til fritliggende hus

Få m2 men optimal udnyttelse:
Tilbygningen på den stejle grund i Århus er en mindre udvidelse af stuen og et depotrum i kælderen. Med denne ændring følger dog en fuldstændig ændring af husets og facadens udtryk. Funktionaliteten i husets primære opholdsrum ændres også radikalt, da der åbnes for kælderen, der både bliver lys og imødekommende, og skabes direkte adgang til en stor træterrasse i flere niveauer med indbygget skur og ekstra attraktivt område ud mod haven.

Tilbygningens arkitektur-principper:
Villaen i Århus udvides med få m2, som giver en åben forbindelse til kælderen og bringer masser af lys og luft ind i huset.
-Husets stil må gerne ændres radikalt, men skal opleves som et samlet hele, der kunne være bygget på én gang.
-Masser af lys og luft - opholdsrum med rumhøje vinduer både for lyset, energiens og udsigtens skyld. Det giver rum der føles større end de er og udsynet er vinklet omkring hjørnet, så man man udnytter den primære udsigts retning.
-Ny tagkonstruktion giver maksimalt lysindfald og trækker lyset dybt ind i huset.
-Stor alternativ træterrasse med integreret redskabsrum & opholdszoner på flere niveauer.
-Stue, køkken og aktivitetsrum i kælder får bedre opholdszoner på flere niveauer.
-Værelser og birum i kælder bliver lyse & attraktive.

Energi og miljø

-Ny velisoleret tagkonstruktion giver maksimalt lysindfald og trækker lyset dybt ind i huset gennem nye lavenergi vinduer.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Lars Skinhøj Christensen, ARK+

God arkitektur handler om drømme! - Dine unikke drømme & behov, som bliver til…

Se billeder af projektet

Få m2 men optimal udnyttelse:
Tilbygningen på den stejle grund i Århus er en mindre udvidelse af stuen og et depotrum i kælderen. Med denne ændring følger dog en fuldstændig ændring af husets og facadens udtryk. Funktionaliteten i husets primære opholdsrum ændres også radikalt, da der åbnes for kælderen, der både bliver lys og imødekommende, og skabes direkte adgang til en stor træterrasse i flere niveauer med indbygget skur og ekstra attraktivt område ud mod haven.

Tilbygningens arkitektur-principper:
Villaen i Århus udvides med få m2, som giver en åben forbindelse til kælderen og bringer masser af lys og luft ind i huset. 
-Husets stil må gerne ændres radikalt, men skal opleves som et samlet hele, der kunne være bygget på én gang.
-Masser af lys og luft - opholdsrum med rumhøje vinduer både for lyset, energiens og udsigtens skyld. Det giver rum der føles større end de  er og  udsynet er vinklet omkring hjørnet, så man man udnytter den primære udsigts retning.
-Ny tagkonstruktion giver maksimalt lysindfald og trækker lyset dybt ind i huset.
-Stor alternativ træterrasse med integreret redskabsrum & opholdszoner på flere niveauer.
-Stue, køkken og aktivitetsrum i kælder får bedre opholdszoner på flere niveauer.
-Værelser og birum i kælder bliver lyse & attraktive.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning på stejl grund i Århus giver ekstra plads både inde og ude, Facade

Tilbygning i Århus på udfordrende grund giver ekstra plads både inde og ude

Få m2 men optimal udnyttelse:
Tilbygningen på den stejle grund i Århus er en mindre udvidelse af stuen og et depotrum i kælderen. Med denne ændring følger dog en fuldstændig ændring af husets og facadens udtryk. Funktionaliteten i husets primære opholdsrum ændres også radikalt, da der åbnes for kælderen, der både bliver lys og imødekommende, og skabes direkte adgang til en stor træterrasse i flere niveauer med indbygget skur og ekstra attraktivt område ud mod haven.

Tilbygningens arkitektur-principper:
Villaen i Århus udvides med få m2, som giver en åben forbindelse til kælderen og bringer masser af lys og luft ind i huset. 
-Husets stil må gerne ændres radikalt, men skal opleves som et samlet hele, der kunne være bygget på én gang.
-Masser af lys og luft - opholdsrum med rumhøje vinduer både for lyset, energiens og udsigtens skyld. Det giver rum der føles større end de  er og  udsynet er vinklet omkring hjørnet, så man man udnytter den primære udsigts retning.
-Ny tagkonstruktion giver maksimalt lysindfald og trækker lyset dybt ind i huset.
-Stor alternativ træterrasse med integreret redskabsrum & opholdszoner på flere niveauer.
-Stue, køkken og aktivitetsrum i kælder får bedre opholdszoner på flere niveauer.
-Værelser og birum i kælder bliver lyse & attraktive.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Tilbygning på stejl grund i Århus giver ekstra plads både inde og ude, Stue

Stuen får over dobbelt så meget plads, og følelsen af rummelighed og luft forøges markant med den ekstra loftshøjde.

Få m2 men optimal udnyttelse:
Tilbygningen på den stejle grund i Århus er en mindre udvidelse af stuen og et depotrum i kælderen. Med denne ændring følger dog en fuldstændig ændring af husets og facadens udtryk. Funktionaliteten i husets primære opholdsrum ændres også radikalt, da der åbnes for kælderen, der både bliver lys og imødekommende, og skabes direkte adgang til en stor træterrasse i flere niveauer med indbygget skur og ekstra attraktivt område ud mod haven.

Tilbygningens arkitektur-principper:
Villaen i Århus udvides med få m2, som giver en åben forbindelse til kælderen og bringer masser af lys og luft ind i huset. 
-Husets stil må gerne ændres radikalt, men skal opleves som et samlet hele, der kunne være bygget på én gang.
-Masser af lys og luft - opholdsrum med rumhøje vinduer både for lyset, energiens og udsigtens skyld. Det giver rum der føles større end de  er og  udsynet er vinklet omkring hjørnet, så man man udnytter den primære udsigts retning.
-Ny tagkonstruktion giver maksimalt lysindfald og trækker lyset dybt ind i huset.
-Stor alternativ træterrasse med integreret redskabsrum & opholdszoner på flere niveauer.
-Stue, køkken og aktivitetsrum i kælder får bedre opholdszoner på flere niveauer.
-Værelser og birum i kælder bliver lyse & attraktive.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Værelse
Tilbygning på stejl grund i Århus giver ekstra plads både inde og ude, Værelse

Den lille tilbygning giver ekstra plads og lys i kælderen

Få m2 men optimal udnyttelse:
Tilbygningen på den stejle grund i Århus er en mindre udvidelse af stuen og et depotrum i kælderen. Med denne ændring følger dog en fuldstændig ændring af husets og facadens udtryk. Funktionaliteten i husets primære opholdsrum ændres også radikalt, da der åbnes for kælderen, der både bliver lys og imødekommende, og skabes direkte adgang til en stor træterrasse i flere niveauer med indbygget skur og ekstra attraktivt område ud mod haven.

Tilbygningens arkitektur-principper:
Villaen i Århus udvides med få m2, som giver en åben forbindelse til kælderen og bringer masser af lys og luft ind i huset. 
-Husets stil må gerne ændres radikalt, men skal opleves som et samlet hele, der kunne være bygget på én gang.
-Masser af lys og luft - opholdsrum med rumhøje vinduer både for lyset, energiens og udsigtens skyld. Det giver rum der føles større end de  er og  udsynet er vinklet omkring hjørnet, så man man udnytter den primære udsigts retning.
-Ny tagkonstruktion giver maksimalt lysindfald og trækker lyset dybt ind i huset.
-Stor alternativ træterrasse med integreret redskabsrum & opholdszoner på flere niveauer.
-Stue, køkken og aktivitetsrum i kælder får bedre opholdszoner på flere niveauer.
-Værelser og birum i kælder bliver lyse & attraktive.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Tilbygning på stejl grund i Århus giver ekstra plads både inde og ude, Terrasse/altan

Tilbygning på stejl grund i Århus giver terrasse i flere niveauer med integreret skur i samme vejrbestandige træsort.

Få m2 men optimal udnyttelse:
Tilbygningen på den stejle grund i Århus er en mindre udvidelse af stuen og et depotrum i kælderen. Med denne ændring følger dog en fuldstændig ændring af husets og facadens udtryk. Funktionaliteten i husets primære opholdsrum ændres også radikalt, da der åbnes for kælderen, der både bliver lys og imødekommende, og skabes direkte adgang til en stor træterrasse i flere niveauer med indbygget skur og ekstra attraktivt område ud mod haven.

Tilbygningens arkitektur-principper:
Villaen i Århus udvides med få m2, som giver en åben forbindelse til kælderen og bringer masser af lys og luft ind i huset. 
-Husets stil må gerne ændres radikalt, men skal opleves som et samlet hele, der kunne være bygget på én gang.
-Masser af lys og luft - opholdsrum med rumhøje vinduer både for lyset, energiens og udsigtens skyld. Det giver rum der føles større end de  er og  udsynet er vinklet omkring hjørnet, så man man udnytter den primære udsigts retning.
-Ny tagkonstruktion giver maksimalt lysindfald og trækker lyset dybt ind i huset.
-Stor alternativ træterrasse med integreret redskabsrum & opholdszoner på flere niveauer.
-Stue, køkken og aktivitetsrum i kælder får bedre opholdszoner på flere niveauer.
-Værelser og birum i kælder bliver lyse & attraktive.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Entré
Tilbygning på stejl grund i Århus giver ekstra plads både inde og ude, Entré

Der skabes direkte adgang til den ny store træterrasse og lyset strømmer dybt ind i kælderens multirum.

  • Tilbygning i Århus på udfordrende grund giver ekstra plads både inde og ude
  • Stuen får over dobbelt så meget plads, og følelsen af rummelighed og luft forøges markant med den ekstra loftshøjde.
  • Den lille tilbygning giver ekstra plads og lys i kælderen
  • Tilbygning på stejl grund i Århus giver terrasse i flere niveauer med integreret skur i samme vejrbestandige træsort.
  • Der skabes direkte adgang til den ny store træterrasse og lyset strømmer dybt ind i kælderens multirum.
Tør du gå glip af en god idé?
Tør du gå glip af en god idé? Læs mere ›