Strukturpuds, bånd, zink.

Bliv ringet op gratis af Peter Hougaard

Skriv en besked herunder eller ring

Tilbygning som god byggeskik

Tilbygning til fritliggende hus

Opgaven var at bygge til, gerne med vedligeholdelsesfrie materialer, men med respekt for den oprindelige byggeskik.
Da huset blev bygget var det en morgengave og sommerhus uden for Horsens. I dag er det nabo til et af bymidtens grønne områder.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Peter Hougaard, Peter Hougaards Tegnestue

Indsigt og erfaring skaber rum. Peter Hougaards Tegnestue er etableret i 1994...

Se billeder af projektet

Opgaven var at bygge til, gerne med vedligeholdelsesfrie materialer, men med respekt for den oprindelige byggeskik. 
Da huset blev bygget var det en morgengave og sommerhus uden for Horsens. I dag er det nabo til et af bymidtens grønne områder. ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning som god byggeskik, Facade

Tilbygningen er tilpasset terræn og springer derfor i niveau. Der er sat tagvinduer i for at sikre fri møblering og hindre indblik fra vejen.

Opgaven var at bygge til, gerne med vedligeholdelsesfrie materialer, men med respekt for den oprindelige byggeskik. 
Da huset blev bygget var det en morgengave og sommerhus uden for Horsens. I dag er det nabo til et af bymidtens grønne områder. ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning som god byggeskik, Facade

Et charmerende byhus som dette med en historie skal bygges til med respekt for den oprindelige byggestil.

Opgaven var at bygge til, gerne med vedligeholdelsesfrie materialer, men med respekt for den oprindelige byggeskik. 
Da huset blev bygget var det en morgengave og sommerhus uden for Horsens. I dag er det nabo til et af bymidtens grønne områder. ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Tilbygning som god byggeskik, Terrasse/altan

Tilbygningen er bygget til i forskudt plan for at tilpasse terræn. Byggestil, bånd, vinduer og materialer er en variation over det oprindelige hus.

  • Tilbygningen er tilpasset terræn og springer derfor i niveau. Der er sat tagvinduer i for at sikre fri møblering og hindre indblik fra vejen.
  • Et charmerende byhus som dette med en historie skal bygges til med respekt for den oprindelige byggestil.
  • Tilbygningen er bygget til i forskudt plan for at tilpasse terræn. Byggestil, bånd, vinduer og materialer er en variation over det oprindelige hus.
Byg dig til en billigere varmeregning.
Byg dig til en billigere varmeregning. Læs mere ›