70´er parcelhus med tilbygning, Tilbygning til parcelhus, nyt skur, terrasse

Bliv ringet op gratis af Kim Pretzmann Olesen

Skriv en besked herunder eller ring

Tilbygning til 70´er parcelhus gav lys og luft til familien

Tilbygning til fritliggende hus

En familie ønskede hjælp til at udvide boligen med en tilbygning, der skulle indeholde tv-stue og et værelse.

Løsningen blev en tilbygning placeret på husets gavl.
På en enkel måde fik familien derved bygget en stue og et værelse til med en god overgang til det, der nu kunne laves om til en stort spisestue med plads, lys og luft til masser af gæster.




Energi og miljø

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Familievenlige løsninger

Kim Pretzmann Olesen, NORDPIL ARKITEKTER

Vi elsker at tegne nye rammer for boligejere, men vi er også bevidste om værdien…

Se billeder af projektet

En familie ønskede hjælp til at udvide boligen med en tilbygning, der skulle indeholde tv-stue og et værelse.

Løsningen blev en tilbygning placeret på husets gavl. 
På en enkel måde fik familien derved bygget en stue og et værelse til med en god overgang til det, der nu kunne laves om til en stort spisestue med plads, lys og luft til masser af gæster.




,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning til 70´er parcelhus gav lys og luft til familien, Facade

Facadetegningerne viser, hvordan man på en enkel måde kan hjælpe håndværkerne til at nå det tiltænkte resultat

En familie ønskede hjælp til at udvide boligen med en tilbygning, der skulle indeholde tv-stue og et værelse.

Løsningen blev en tilbygning placeret på husets gavl. 
På en enkel måde fik familien derved bygget en stue og et værelse til med en god overgang til det, der nu kunne laves om til en stort spisestue med plads, lys og luft til masser af gæster.




,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Tilbygning til 70´er parcelhus gav lys og luft til familien, Stue

I overgangen mellem nyt og gammelt placeres store ovenlyspartier. Det trækker lys ind i huset og danner en lys og uformel opholdszone før selve tv-stuen.

En familie ønskede hjælp til at udvide boligen med en tilbygning, der skulle indeholde tv-stue og et værelse.

Løsningen blev en tilbygning placeret på husets gavl. 
På en enkel måde fik familien derved bygget en stue og et værelse til med en god overgang til det, der nu kunne laves om til en stort spisestue med plads, lys og luft til masser af gæster.




,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning til 70´er parcelhus gav lys og luft til familien, Facade

Ved ankomsten danner et integreret cykelskur nye rumligheder og laver en varm materialemæssig kontrast til selve tilbygningen

En familie ønskede hjælp til at udvide boligen med en tilbygning, der skulle indeholde tv-stue og et værelse.

Løsningen blev en tilbygning placeret på husets gavl. 
På en enkel måde fik familien derved bygget en stue og et værelse til med en god overgang til det, der nu kunne laves om til en stort spisestue med plads, lys og luft til masser af gæster.




,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Tilbygning til 70´er parcelhus gav lys og luft til familien, Stue

I den nye stue er der en god fordeling mellem møblerbare vægge og vinduespartier, der også skaber god kontakt til haven

En familie ønskede hjælp til at udvide boligen med en tilbygning, der skulle indeholde tv-stue og et værelse.

Løsningen blev en tilbygning placeret på husets gavl. 
På en enkel måde fik familien derved bygget en stue og et værelse til med en god overgang til det, der nu kunne laves om til en stort spisestue med plads, lys og luft til masser af gæster.




,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Tilbygning til 70´er parcelhus gav lys og luft til familien, Stue

I overgangen mellem nyt og gammelt kan man med fordel arbejde med ovenlys, der både trækker lys ind, men også er med til at definere en opholdszone i et ellers lidt ´dødt´ område

En familie ønskede hjælp til at udvide boligen med en tilbygning, der skulle indeholde tv-stue og et værelse.

Løsningen blev en tilbygning placeret på husets gavl. 
På en enkel måde fik familien derved bygget en stue og et værelse til med en god overgang til det, der nu kunne laves om til en stort spisestue med plads, lys og luft til masser af gæster.




,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning til 70´er parcelhus gav lys og luft til familien, Facade

Et ønske fra familien var at forbedre kontakten til haven, men også at skabe et mere privat uderum imod offentligheden

En familie ønskede hjælp til at udvide boligen med en tilbygning, der skulle indeholde tv-stue og et værelse.

Løsningen blev en tilbygning placeret på husets gavl. 
På en enkel måde fik familien derved bygget en stue og et værelse til med en god overgang til det, der nu kunne laves om til en stort spisestue med plads, lys og luft til masser af gæster.




,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Tilbygning til 70´er parcelhus gav lys og luft til familien, Køkken

Udover de nye kvadratmeter i en tilbygning, aktiveres nye muligheder i de eksisterende rum - som her, hvor den gamle stue er omdannet til en lys og rummelig spisestuen med adgang til terrassen

En familie ønskede hjælp til at udvide boligen med en tilbygning, der skulle indeholde tv-stue og et værelse.

Løsningen blev en tilbygning placeret på husets gavl. 
På en enkel måde fik familien derved bygget en stue og et værelse til med en god overgang til det, der nu kunne laves om til en stort spisestue med plads, lys og luft til masser af gæster.




,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning til 70´er parcelhus gav lys og luft til familien, Facade

Mange parcelhus ffra 60´erne og 70´erne har mange gode planløsninger, der muliggør omforandringer, der passer bedre til nutidens boligbehov. De er dog ikke altid placeret optimalt på grunden, hvilket kan skabe mange døde uderum

En familie ønskede hjælp til at udvide boligen med en tilbygning, der skulle indeholde tv-stue og et værelse.

Løsningen blev en tilbygning placeret på husets gavl. 
På en enkel måde fik familien derved bygget en stue og et værelse til med en god overgang til det, der nu kunne laves om til en stort spisestue med plads, lys og luft til masser af gæster.




,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning til 70´er parcelhus gav lys og luft til familien, Facade

Tilbygningens placering er vigtig og definerer en ny privat solgård mod syd

En familie ønskede hjælp til at udvide boligen med en tilbygning, der skulle indeholde tv-stue og et værelse.

Løsningen blev en tilbygning placeret på husets gavl. 
På en enkel måde fik familien derved bygget en stue og et værelse til med en god overgang til det, der nu kunne laves om til en stort spisestue med plads, lys og luft til masser af gæster.




,  Tilbygning, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Tilbygning til 70´er parcelhus gav lys og luft til familien, Terrasse/altan

Tilbygningens placering er vigtig og definerer en ny privat solgård mod syd

  • Facadetegningerne viser, hvordan man på en enkel måde kan hjælpe håndværkerne til at nå det tiltænkte resultat
  • I overgangen mellem nyt og gammelt placeres store ovenlyspartier. Det trækker lys ind i huset og danner en  lys og uformel opholdszone før selve tv-stuen.
  • Ved ankomsten danner et integreret cykelskur nye rumligheder og laver en varm materialemæssig kontrast til selve tilbygningen
  • I den nye stue er der en god fordeling mellem møblerbare vægge og vinduespartier, der også skaber god kontakt til haven
  • I overgangen mellem nyt og gammelt kan man med fordel arbejde med ovenlys, der både trækker lys ind, men også er med til at definere en opholdszone i et ellers lidt ´dødt´ område
  • Et ønske fra familien var at forbedre  kontakten til haven, men også at skabe et mere privat uderum imod offentligheden
  • Udover de nye kvadratmeter i en tilbygning, aktiveres nye muligheder i de eksisterende rum - som her, hvor den gamle stue er omdannet til en lys og rummelig spisestuen med adgang til terrassen
  • Mange parcelhus ffra 60´erne og 70´erne har mange gode planløsninger, der muliggør omforandringer, der passer bedre til nutidens boligbehov. De er dog ikke altid placeret optimalt på grunden, hvilket kan skabe mange     døde uderum
  • Tilbygningens placering er vigtig og definerer en ny privat solgård mod syd
  • Tilbygningens placering er vigtig og definerer en ny privat solgård mod syd
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem.
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem. Læs mere ›