Stor tilbygning med integreret planløsning.

Bliv ringet op gratis af Niels Søndergaard Jensen

Skriv en besked herunder eller ring

Tilbygning til ældre landarbejderhus

Tilbygning til fritliggende hus

Projektet omfatter en større tilbygning til et landarbejderhus fra 1909. Efter den nye bygning er føjet til, er boligareal blevet udvidet fra 134 m2 til 256 m2. Tilbygningen skulle såvel æstetisk som funktionelt opføres, så bygningerne kom til at fremstå som en helhed. I forbindelse med tilbygningen blev den gamle tagbeklædning udskiftet.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Flere rum
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2

Niels Søndergaard Jensen, Ar-Kon ApS

I mit arbejde lægger jeg vægt på helhederne omkring de gode menneskelige rammer.…

Se billeder af projektet

Projektet omfatter en større tilbygning til et landarbejderhus fra 1909. Efter den nye bygning er føjet til, er boligareal blevet udvidet fra 134 m2 til 256 m2. Tilbygningen skulle såvel æstetisk som funktionelt opføres, så bygningerne kom til at fremstå som en helhed. I forbindelse med tilbygningen blev den gamle tagbeklædning udskiftet.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning til ældre landarbejderhus, Facade

Det oprindelige hus udgjorde den venstre del af bygningen frem til det midterste vinduesparti. Den nye overdækkede indgang er placeret i tilbygningen. Indenfor kommer man via et vindfang ind i trappehallen, som giver adgang til den oprindelige bolig, kæld

Projektet omfatter en større tilbygning til et landarbejderhus fra 1909. Efter den nye bygning er føjet til, er boligareal blevet udvidet fra 134 m2 til 256 m2. Tilbygningen skulle såvel æstetisk som funktionelt opføres, så bygningerne kom til at fremstå som en helhed. I forbindelse med tilbygningen blev den gamle tagbeklædning udskiftet.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning til ældre landarbejderhus, Facade

Mod syd er alle rummene udstyret med fransk altan eller dør til haven. Det giver gode muligheder for at trække lys og luft ind.

Projektet omfatter en større tilbygning til et landarbejderhus fra 1909. Efter den nye bygning er føjet til, er boligareal blevet udvidet fra 134 m2 til 256 m2. Tilbygningen skulle såvel æstetisk som funktionelt opføres, så bygningerne kom til at fremstå som en helhed. I forbindelse med tilbygningen blev den gamle tagbeklædning udskiftet.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning til ældre landarbejderhus, Facade

Mod haven er der i tilbygningen to store værelser i stueplanet, mens der på 1. sal er et stort værelse med ateliervinduer. Tilbygningen er udført med dannebrogsvinduer og tilsvarende opsprossede døre, der giver adgang til haven. Set fra havesiden strækker

  • Det oprindelige hus udgjorde den venstre del af bygningen frem til det midterste vinduesparti. Den nye overdækkede indgang er placeret i tilbygningen. Indenfor kommer man via et vindfang ind i trappehallen, som giver adgang til den oprindelige bolig, kæld
  • Mod syd er alle rummene udstyret med fransk altan eller dør til haven. Det giver gode muligheder for at trække lys og luft ind.
  • Mod haven er der i tilbygningen to store værelser i stueplanet, mens der på 1. sal er et stort værelse med ateliervinduer. Tilbygningen er udført med dannebrogsvinduer og tilsvarende opsprossede døre, der giver adgang til haven. Set fra havesiden strækker
Få nyt fra Danske BoligArkitekter
Få nyt fra Danske BoligArkitekter Læs mere ›