Tilbygning til bungalow, haveliv, terrasse, trætilbygning, tilbygning, arkitekt, planoptimering

Bliv ringet op gratis af Kim Pretzmann Olesen

Skriv en besked herunder eller ring

Tilbygning til bungalow skabte kontakt til haven

Tilbygning til fritliggende hus

Med en total ombygning og tilbygning blev der plads til familien i nye lyse rammer. Det oprindelige hus er åbnet op i køkken/alrum, der forbindes direkte til husets nye stue i tilbygningen via et trapperum, der også fungerer som lysskakt.
Tilbygningen rummer desuden nye børneværelser og en bred fordelingsgang, der også er udgang til terrassen

Energi og miljø

Huset er efterisoleret og tilbygning er iht, BR15 og desuden optimeret med store glaspartier mod syd.
Tilbygningens form er desuden kompakt og optimeret.
Familens varmeregning er derved den samme trods en fordobling af kvadratmeterne.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Flere rum
  • Bedre dagslys
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Kim Pretzmann Olesen, NORDPIL ARKITEKTER

Vi elsker at tegne nye rammer for boligejere, men vi er også bevidste om værdien…

Se billeder af projektet

Med en total ombygning og tilbygning blev der plads til familien i nye lyse rammer. Det oprindelige hus er åbnet op i køkken/alrum, der forbindes direkte til husets nye stue i tilbygningen via et trapperum, der også fungerer som lysskakt.
Tilbygningen rummer desuden nye børneværelser og en bred fordelingsgang, der også er udgang til terrassen,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning til bungalow skabte kontakt til haven, Facade

Materialevalget for tilbygningen er holdt enkelt. Derved danner cedertræslisterne i terrassenichen varm kontrast til den mere rå facade.
De bagvedliggende rum er hhv. stue og fordelingsgang til børneværelser

Med en total ombygning og tilbygning blev der plads til familien i nye lyse rammer. Det oprindelige hus er åbnet op i køkken/alrum, der forbindes direkte til husets nye stue i tilbygningen via et trapperum, der også fungerer som lysskakt.
Tilbygningen rummer desuden nye børneværelser og en bred fordelingsgang, der også er udgang til terrassen,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Tilbygning til bungalow skabte kontakt til haven, Stue

Tilbygningen ligger i niveau med haven, og skaber derved naturligt en god forbindelse til haven og udelivet.

På billedet ses trappeovergang og lysskakt imellem huset og tilbygningen. Lyset trækkes ned i begge rum.

Med en total ombygning og tilbygning blev der plads til familien i nye lyse rammer. Det oprindelige hus er åbnet op i køkken/alrum, der forbindes direkte til husets nye stue i tilbygningen via et trapperum, der også fungerer som lysskakt.
Tilbygningen rummer desuden nye børneværelser og en bred fordelingsgang, der også er udgang til terrassen,  Tilbygning, Fritliggende hus, Indgangsparti
Tilbygning til bungalow skabte kontakt til haven, Indgangsparti

Ved at forbinde børneværelserne til stuen med en overgangszone til uderummmet, øges dagslysindfald og begge rum føles større.

  • Materialevalget for tilbygningen er holdt enkelt. Derved danner cedertræslisterne i terrassenichen varm kontrast til den mere rå facade.
De bagvedliggende rum er hhv. stue og fordelingsgang til børneværelser
  • Tilbygningen ligger i niveau med haven, og skaber derved naturligt en god forbindelse til haven og udelivet.

På billedet ses trappeovergang og lysskakt imellem huset og tilbygningen. Lyset trækkes ned i begge rum.
  • Ved at forbinde børneværelserne til stuen med en overgangszone til uderummmet, øges dagslysindfald og begge rum føles større.
Få nyt fra Danske BoligArkitekter
Få nyt fra Danske BoligArkitekter Læs mere ›