Bliv ringet op gratis af Samuel Ringgaard Davey

Skriv en besked herunder eller ring

Tilbygning til landejendom

Tilbygning til fritliggende hus

Til og ombygning af eksisterende Landejendom.
Familien ønskede at nedrive ejendommens gamle udhuse, da de var i så dårlig stand at de ikke stod til at redes. Projektet bestod således i at opføre en ny bygning, som blev sammenbygget med det eksisterende stuehus. Den nye bygning skulle indeholde: ny entré, bryggers, garage og værksted. Ydermere ønskede familien sig et orangeri, samt et opholdsrum med udebad, hvorfra der er kig til deres egen private sø. Bygningerne opføres som træskellet, med ståltag og sorte trælister.

Energi og miljø

Bygningerne opføres med skjulte tagrender og vandspyr. Vandet opsamles i spejlbassiner, som bruges til at vande orangeriet.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Ekstra opbevaringsplads
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Samuel Ringgaard Davey, SAM Arkitektur ApS

Mit navn er Sam og jeg har gennem de sidste 10 år, hjulpet mange mennesker med…

Se billeder af projektet

Til og ombygning af eksisterende Landejendom.
Familien ønskede at nedrive ejendommens gamle udhuse, da de var i så dårlig stand at de ikke stod til at redes. Projektet bestod således i at opføre en ny bygning, som blev sammenbygget med det eksisterende stuehus. Den nye bygning skulle indeholde: ny entré, bryggers, garage og værksted. Ydermere ønskede familien sig et orangeri, samt et opholdsrum med udebad, hvorfra der er kig til deres egen private sø. Bygningerne opføres som træskellet, med ståltag og sorte trælister.  ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Indgangsparti
Tilbygning til landejendom, Indgangsparti

Fra hoveddøren dannes der et direkte kig til deres private sø.

Til og ombygning af eksisterende Landejendom.
Familien ønskede at nedrive ejendommens gamle udhuse, da de var i så dårlig stand at de ikke stod til at redes. Projektet bestod således i at opføre en ny bygning, som blev sammenbygget med det eksisterende stuehus. Den nye bygning skulle indeholde: ny entré, bryggers, garage og værksted. Ydermere ønskede familien sig et orangeri, samt et opholdsrum med udebad, hvorfra der er kig til deres egen private sø. Bygningerne opføres som træskellet, med ståltag og sorte trælister.  ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning til landejendom, Facade

Gårdspladsen som er omkranset af de tre bygninger.

Til og ombygning af eksisterende Landejendom.
Familien ønskede at nedrive ejendommens gamle udhuse, da de var i så dårlig stand at de ikke stod til at redes. Projektet bestod således i at opføre en ny bygning, som blev sammenbygget med det eksisterende stuehus. Den nye bygning skulle indeholde: ny entré, bryggers, garage og værksted. Ydermere ønskede familien sig et orangeri, samt et opholdsrum med udebad, hvorfra der er kig til deres egen private sø. Bygningerne opføres som træskellet, med ståltag og sorte trælister.  ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Wellness-rum
Tilbygning til landejendom, Wellness-rum

Den vestvendte terrasse med kig til søen.

Til og ombygning af eksisterende Landejendom.
Familien ønskede at nedrive ejendommens gamle udhuse, da de var i så dårlig stand at de ikke stod til at redes. Projektet bestod således i at opføre en ny bygning, som blev sammenbygget med det eksisterende stuehus. Den nye bygning skulle indeholde: ny entré, bryggers, garage og værksted. Ydermere ønskede familien sig et orangeri, samt et opholdsrum med udebad, hvorfra der er kig til deres egen private sø. Bygningerne opføres som træskellet, med ståltag og sorte trælister.  ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Udestue/havestue
Tilbygning til landejendom, Udestue/havestue

Orangeriet, hvor de er direkte adgang til gårdspladsen og den vestvendte terrasse med udebad.

Til og ombygning af eksisterende Landejendom.
Familien ønskede at nedrive ejendommens gamle udhuse, da de var i så dårlig stand at de ikke stod til at redes. Projektet bestod således i at opføre en ny bygning, som blev sammenbygget med det eksisterende stuehus. Den nye bygning skulle indeholde: ny entré, bryggers, garage og værksted. Ydermere ønskede familien sig et orangeri, samt et opholdsrum med udebad, hvorfra der er kig til deres egen private sø. Bygningerne opføres som træskellet, med ståltag og sorte trælister.  ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Wellness-rum
Tilbygning til landejendom, Wellness-rum

Rummet mellem bygningerne, drager blikket mod søen.

Til og ombygning af eksisterende Landejendom.
Familien ønskede at nedrive ejendommens gamle udhuse, da de var i så dårlig stand at de ikke stod til at redes. Projektet bestod således i at opføre en ny bygning, som blev sammenbygget med det eksisterende stuehus. Den nye bygning skulle indeholde: ny entré, bryggers, garage og værksted. Ydermere ønskede familien sig et orangeri, samt et opholdsrum med udebad, hvorfra der er kig til deres egen private sø. Bygningerne opføres som træskellet, med ståltag og sorte trælister.  ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Udestue/havestue
Tilbygning til landejendom, Udestue/havestue

Orangeriet, hvor de er direkte adgang til gårdspladsen og den vestvendte terrasse med udebad.

Til og ombygning af eksisterende Landejendom.
Familien ønskede at nedrive ejendommens gamle udhuse, da de var i så dårlig stand at de ikke stod til at redes. Projektet bestod således i at opføre en ny bygning, som blev sammenbygget med det eksisterende stuehus. Den nye bygning skulle indeholde: ny entré, bryggers, garage og værksted. Ydermere ønskede familien sig et orangeri, samt et opholdsrum med udebad, hvorfra der er kig til deres egen private sø. Bygningerne opføres som træskellet, med ståltag og sorte trælister.  ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Wellness-rum
Tilbygning til landejendom, Wellness-rum

Den vestvendte terrasse er omkranset af spejlbassiner, som opfyldes af regnvand fra tagene.

Til og ombygning af eksisterende Landejendom.
Familien ønskede at nedrive ejendommens gamle udhuse, da de var i så dårlig stand at de ikke stod til at redes. Projektet bestod således i at opføre en ny bygning, som blev sammenbygget med det eksisterende stuehus. Den nye bygning skulle indeholde: ny entré, bryggers, garage og værksted. Ydermere ønskede familien sig et orangeri, samt et opholdsrum med udebad, hvorfra der er kig til deres egen private sø. Bygningerne opføres som træskellet, med ståltag og sorte trælister.  ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Haveplan
Tilbygning til landejendom, Haveplan

Gårdspladsen som er omkranset af de tre bygninger.

Til og ombygning af eksisterende Landejendom.
Familien ønskede at nedrive ejendommens gamle udhuse, da de var i så dårlig stand at de ikke stod til at redes. Projektet bestod således i at opføre en ny bygning, som blev sammenbygget med det eksisterende stuehus. Den nye bygning skulle indeholde: ny entré, bryggers, garage og værksted. Ydermere ønskede familien sig et orangeri, samt et opholdsrum med udebad, hvorfra der er kig til deres egen private sø. Bygningerne opføres som træskellet, med ståltag og sorte trælister.  ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning til landejendom, Facade

De tre bygninger ligger som de originale længer og danner ramme om gårdspladsen.

Til og ombygning af eksisterende Landejendom.
Familien ønskede at nedrive ejendommens gamle udhuse, da de var i så dårlig stand at de ikke stod til at redes. Projektet bestod således i at opføre en ny bygning, som blev sammenbygget med det eksisterende stuehus. Den nye bygning skulle indeholde: ny entré, bryggers, garage og værksted. Ydermere ønskede familien sig et orangeri, samt et opholdsrum med udebad, hvorfra der er kig til deres egen private sø. Bygningerne opføres som træskellet, med ståltag og sorte trælister.  ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Wellness-rum
Tilbygning til landejendom, Wellness-rum

Den vestvendte terrasse som indeholder udebrus og spabad.

Til og ombygning af eksisterende Landejendom.
Familien ønskede at nedrive ejendommens gamle udhuse, da de var i så dårlig stand at de ikke stod til at redes. Projektet bestod således i at opføre en ny bygning, som blev sammenbygget med det eksisterende stuehus. Den nye bygning skulle indeholde: ny entré, bryggers, garage og værksted. Ydermere ønskede familien sig et orangeri, samt et opholdsrum med udebad, hvorfra der er kig til deres egen private sø. Bygningerne opføres som træskellet, med ståltag og sorte trælister.  ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Wellness-rum
Tilbygning til landejendom, Wellness-rum

Udsigten fra det nedgravede spabad.

  • Fra hoveddøren dannes der et direkte kig til deres private sø.
  • Gårdspladsen som er omkranset af de tre bygninger.
  • Den vestvendte terrasse med kig til søen.
  • Orangeriet, hvor de er direkte adgang til gårdspladsen og den vestvendte terrasse med udebad.
  • Rummet mellem bygningerne, drager blikket mod søen.
  • Orangeriet, hvor de er direkte adgang til gårdspladsen og den vestvendte terrasse med udebad.
  • Den vestvendte terrasse er omkranset af spejlbassiner, som opfyldes af regnvand fra tagene.
  • Gårdspladsen som er omkranset af de tre bygninger.
  • De tre bygninger ligger som de originale længer og danner ramme om gårdspladsen.
  • Den vestvendte terrasse som indeholder udebrus og spabad.
  • Udsigten fra det nedgravede spabad.
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger.
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger. Læs mere ›