Rolf David Jensen

Echinus er et lille arkitektfirma, som beskæftiger sig med projekter fra små til mellemstore opgaver.

Igennem de sidste syv år har Echinus arbejdet med boligprojekter fra nybyggeri til 1.sals projekter, tilbygninger, ombygninger, renoveringer samt både udestuer og svømmehaller.

Energirenovering står ofte øverst på ønskesedlen i disse år. Echinus kan hjælpe med energirenoveringen, enten som et enkeltstående projekt eller som en del af en samlet ombygning.

Arkitekten tilbyder

+ Standard rådgivningsydelser
 
+ Kontakt og idé
1.000 kr.
Arkitekt
Rolf David Jensen
Hjemmeside
Klik her og få
arkitektens
kontaktoplysninger

Bliv ringet op gratis af arkitekten

Se arkitektens projekter

Rolf David Jensen
Priser & info
 

Tilbygning til muret villa

  • Ny tilbygning til muret villa
    Ny tilbygning til muret villa

    Tilbygning mod vejen.

  • tilbygning til muret villa.
    Sammenhæng mellem nyt og gammelt

    Projektet har haft fokus på at tage hensyn til den oprindelige boligs udtryk og proportioner.

  • hyggekrog
    Hyggekrog

    Her er indrettet en hyggelig krog i stedet for den dominerende terrasse.

  • indgang til huset
    Indgang til huset

    Her ses indgangen til huset med den nye kvist og tilbygningen.

  • kvist
    Kvisten

    Her ses kvisten, som gjorde det muligt at indrette badeværelse på 1.sal.

  • badeværelse
    Badeværelse i kvisten

    Badeværelset på 1. sal.

  • bad i kvist
    Badeværelse i kvist

    Toilet og bad er indrettet i en ny kvist.

  • 1.sal værelse
    Værelse på 1.sal

    Stort værelse med rytterlys på 1.sal i tilbygningen.

  • rytterlys
    Rytterlys

    Rytterlysene er etableret i tagkonstruktionen. Herved opnås et bedre og spændende lysindfald samt god mulighed for ventilation.

  • 1.sal værelse
    Værelse på 1. sal

    Værelse i den nye tilbygning.

  • Thumbnail af Ny tilbygning til muret villa
  • Thumbnail af tilbygning til muret villa.
  • Thumbnail af hyggekrog
  • Thumbnail af indgang til huset
  • Thumbnail af kvist
  • Thumbnail af badeværelse
  • Thumbnail af bad i kvist
  • Thumbnail af 1.sal værelse
  • Thumbnail af rytterlys
  • Thumbnail af 1.sal værelse

I dette projekt var det vigtigt, at tilbygningen blev tilpasset huset og det eksisterende miljø.
Lokalplanen lagde begrænsninger for både udseende og størrelse. Derfor blev projektet tilrettet disse krav.
Resultatet blev en næsten usynlig tilbygning med masser af ekstra plads både i stueplan og på 1.sal.

Sådan får du den mest relevante rådgivning

Det er en fordel for dig, hvis du skriver din adresse, når du kontakter arkitekter via
Danske BoligArkitekter. Så kan arkitekten nemmere forstå dit projekt.
Du skal som minimum oplyse telefonnummer og email, så arkitekten kan få fat på dig.

Tak for din henvendelse.

Henvendelsen er blevet sendt til arkitekten.

Luk

Noget gik galt.

Vi arbejder på det.

Luk