Tilbygning til rækkehus. Glaskarnap med zinkbeklædning og stor træterrasse. Facaderne har lærketræsbeklædning på klinkt.

Bliv ringet op gratis af Nanna Bering

Skriv en besked herunder eller ring

Tilbygning til rækkehus

Tilbygning til rækkehus/klyngehus

Rækkehuset blev udvidet med en stue, der ligger som et lille træskrin i baghaven. Der er etableret et stort ovenlys i det eksisterende tag, som kaster dagslys ind i det bagvedliggende soveværelse. Den nye terrasse har indbygget højbed og brede trappetrin, som giver mulighed for ophold.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Nanna Bering, NB Ark Rådgivende Arkitekter M.A.A

NB Ark er en mindre, men engageret og professionel tegnestue. Vores mål er altid...

Se billeder af projektet

Rækkehuset blev udvidet med en stue, der ligger som et lille træskrin i baghaven. Der er etableret et stort ovenlys i det eksisterende tag, som kaster dagslys ind i det bagvedliggende soveværelse. Den nye terrasse har indbygget højbed og brede trappetrin, som giver mulighed for ophold. ,  Tilbygning, Rækkehus/klyngehus, Facade
Tilbygning til rækkehus, Facade

Tilbygningen har en stor karnap med zinkbeklædning. Det moderne udtryk giver det klassiske rækkehus et positivt modspil.

Rækkehuset blev udvidet med en stue, der ligger som et lille træskrin i baghaven. Der er etableret et stort ovenlys i det eksisterende tag, som kaster dagslys ind i det bagvedliggende soveværelse. Den nye terrasse har indbygget højbed og brede trappetrin, som giver mulighed for ophold. ,  Tilbygning, Rækkehus/klyngehus, Facade
Tilbygning til rækkehus, Facade

Tilbygningen giver samtidigt læ til den nye træterrasse, der blev tænkt ind i løsningen.

Rækkehuset blev udvidet med en stue, der ligger som et lille træskrin i baghaven. Der er etableret et stort ovenlys i det eksisterende tag, som kaster dagslys ind i det bagvedliggende soveværelse. Den nye terrasse har indbygget højbed og brede trappetrin, som giver mulighed for ophold. ,  Tilbygning, Rækkehus/klyngehus, Facade
Tilbygning til rækkehus, Facade

Facaden i lærk er afstemt farvemæssigt med de gamle røde mursten. Inddækningerne i zink er med til at give bygningen et moderne udtryk.

Rækkehuset blev udvidet med en stue, der ligger som et lille træskrin i baghaven. Der er etableret et stort ovenlys i det eksisterende tag, som kaster dagslys ind i det bagvedliggende soveværelse. Den nye terrasse har indbygget højbed og brede trappetrin, som giver mulighed for ophold. ,  Tilbygning, Rækkehus/klyngehus, Stue
Tilbygning til rækkehus, Stue

Den nye tilbygning på 18 m2 bliver brugt som ekstra opholdsstue. Der er ekstra højt til loftet i tilbygningen, hvilket giver en spændende rumfornemmelse, når man træder igennem døråbningen til opholdsstuen.

Rækkehuset blev udvidet med en stue, der ligger som et lille træskrin i baghaven. Der er etableret et stort ovenlys i det eksisterende tag, som kaster dagslys ind i det bagvedliggende soveværelse. Den nye terrasse har indbygget højbed og brede trappetrin, som giver mulighed for ophold. ,  Tilbygning, Rækkehus/klyngehus, Stue
Tilbygning til rækkehus, Stue

Tilbygningen er blevet et hyggeligt rum til lektielæsning og en god film, der samler familien om aftenen.

Rækkehuset blev udvidet med en stue, der ligger som et lille træskrin i baghaven. Der er etableret et stort ovenlys i det eksisterende tag, som kaster dagslys ind i det bagvedliggende soveværelse. Den nye terrasse har indbygget højbed og brede trappetrin, som giver mulighed for ophold. ,  Tilbygning, Rækkehus/klyngehus, Stue
Tilbygning til rækkehus, Stue

Det nye soveværelse ligger i forbindelse tilbygningen i det, der engang var rækkehusets trange kontor. Herinde er ingen vinduer, så udfordringen lød på at få så meget lys og luft ind, som muligt.

Rækkehuset blev udvidet med en stue, der ligger som et lille træskrin i baghaven. Der er etableret et stort ovenlys i det eksisterende tag, som kaster dagslys ind i det bagvedliggende soveværelse. Den nye terrasse har indbygget højbed og brede trappetrin, som giver mulighed for ophold. ,  Tilbygning, Rækkehus/klyngehus, Værelse
Tilbygning til rækkehus, Værelse

Soveværelset er enkelt indrettet med indbyggede skabe med skydelåger, der giver masser af opbevaring uden at stjæle af pladsen.

  • Tilbygningen har en stor karnap med zinkbeklædning. Det moderne udtryk giver det klassiske rækkehus et positivt modspil.
  • Tilbygningen giver samtidigt læ til den nye træterrasse, der blev tænkt ind i løsningen.
  • Facaden i lærk er afstemt farvemæssigt med de gamle røde mursten. Inddækningerne i zink er med til at give bygningen et moderne udtryk.
  • Den nye tilbygning på 18 m2 bliver brugt som ekstra opholdsstue. Der er ekstra højt til loftet i tilbygningen, hvilket giver en spændende rumfornemmelse, når man træder igennem døråbningen til opholdsstuen.
  • Tilbygningen er blevet et hyggeligt rum til lektielæsning og en god film, der samler familien om aftenen.
  • Det nye soveværelse ligger i forbindelse tilbygningen i det, der engang var rækkehusets trange kontor. Herinde er ingen vinduer, så udfordringen lød på at få så meget lys og luft ind, som muligt.
  • Soveværelset er enkelt indrettet med indbyggede skabe med skydelåger, der giver masser af opbevaring uden at stjæle af pladsen.
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.