Stue

Bliv ringet op gratis af Lotte Elkiær

Skriv en besked herunder eller ring

Tilbygninger til traditionelt gulstens hus

Tilbygning til fritliggende hus

Da ejerne købte huset var det med henblik på at fordoble husets areal.
I arbejdet med skitseringen af huset, blev der fokuseret på at udnytte grundens højdeforskel og på at bygge til det eksisterende hus på en måde der udnyttede solens bevægelse I løbet af dagen/året. Det eksisterende hus med sine gule sten blev respekteret, og nye tilbygninger blev lagt til i træ.


Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Flere rum
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Lotte Elkiær, Elkiær + Ebbeskov Arkitekter ApS

E + E arkitekter er en mindre tegnestue i Danmark der har markeret sig med 1....

Se billeder af projektet

Da ejerne købte huset var det med henblik på at fordoble husets areal. 
I arbejdet med skitseringen af huset, blev der fokuseret på at udnytte grundens højdeforskel og på at bygge til det eksisterende hus på en måde der udnyttede solens bevægelse I løbet af dagen/året. Det eksisterende hus med sine gule sten blev respekteret, og nye tilbygninger blev lagt til i træ. 


,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygninger til traditionelt gulstens hus, Facade

I den ene nye tilbygning er stuen placeret.

Da ejerne købte huset var det med henblik på at fordoble husets areal. 
I arbejdet med skitseringen af huset, blev der fokuseret på at udnytte grundens højdeforskel og på at bygge til det eksisterende hus på en måde der udnyttede solens bevægelse I løbet af dagen/året. Det eksisterende hus med sine gule sten blev respekteret, og nye tilbygninger blev lagt til i træ. 


,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygninger til traditionelt gulstens hus, Facade

Ny og gammel facade forskyder sig på grunden og fremstår som et hele.

Da ejerne købte huset var det med henblik på at fordoble husets areal. 
I arbejdet med skitseringen af huset, blev der fokuseret på at udnytte grundens højdeforskel og på at bygge til det eksisterende hus på en måde der udnyttede solens bevægelse I løbet af dagen/året. Det eksisterende hus med sine gule sten blev respekteret, og nye tilbygninger blev lagt til i træ. 


,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Tilbygninger til traditionelt gulstens hus, Køkken

Køkken alrummet er huset hjerte med et stort ovenlys ned over køkkenøen.

Da ejerne købte huset var det med henblik på at fordoble husets areal. 
I arbejdet med skitseringen af huset, blev der fokuseret på at udnytte grundens højdeforskel og på at bygge til det eksisterende hus på en måde der udnyttede solens bevægelse I løbet af dagen/året. Det eksisterende hus med sine gule sten blev respekteret, og nye tilbygninger blev lagt til i træ. 


,  Tilbygning, Fritliggende hus, Værelse
Tilbygninger til traditionelt gulstens hus, Værelse

Fælles rum til børnene.

Da ejerne købte huset var det med henblik på at fordoble husets areal. 
I arbejdet med skitseringen af huset, blev der fokuseret på at udnytte grundens højdeforskel og på at bygge til det eksisterende hus på en måde der udnyttede solens bevægelse I løbet af dagen/året. Det eksisterende hus med sine gule sten blev respekteret, og nye tilbygninger blev lagt til i træ. 


,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygninger til traditionelt gulstens hus, Facade

Det eksisterende hus blev bibeholdt og tilbygninger blev lagt til i nyt materiale.

  • I den ene nye tilbygning er stuen placeret.
  • Ny og gammel facade forskyder sig på grunden og fremstår som et hele.
  • Køkken alrummet er huset hjerte med et stort ovenlys ned over køkkenøen.
  • Fælles rum til børnene.
  • Det eksisterende hus blev bibeholdt og tilbygninger blev lagt til i nyt materiale.
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger.
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger. Læs mere ›