Bliv ringet op gratis af Samuel Ringgaard Davey

Skriv en besked herunder eller ring

Total ombygning af villa med havudsigt

Ombygning af fritliggende hus

Huset på østkysten er ombygget med en hensigt om at eksponere udsigten over vandet, samt skabe bedre sammenhæng mellem husets indre og ydre rum. Bygherren ønskede at indrette huset med en stueetage hvor de selv har soveværelse, kontor og alle andre opholdsrum. 1. salen er indrettet til de tidspunkter, når de voksne børn kommer hjem, således de også har mulighed for at trække sig tilbage, med deres egne familier.

Energi og miljø

Huset er opført uden vandbåren varme, derfor var en stor del af opgaven, at få det eksisterende betondæk banket op og genetableret med ny med tidssvarende isolering og gulvvarme.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Samuel Ringgaard Davey, SAM Arkitektur ApS

Mit navn er Sam og jeg har gennem de sidste 10 år, hjulpet mange mennesker med…

Se billeder af projektet

Huset på østkysten er ombygget med en hensigt om at eksponere udsigten over vandet, samt skabe bedre sammenhæng mellem husets indre og ydre rum. Bygherren ønskede at indrette huset med en stueetage hvor de selv har soveværelse, kontor og alle andre opholdsrum. 1. salen er indrettet til de tidspunkter, når de voksne børn kommer hjem, således de også har mulighed for at trække sig tilbage, med deres egne familier. ,  Ombygning, Fritliggende hus, Facade
Total ombygning af villa med havudsigt, Facade

Terrassen mod Nord, som indbyder til ophold omkring bålet og udsigt over vandet.

Huset på østkysten er ombygget med en hensigt om at eksponere udsigten over vandet, samt skabe bedre sammenhæng mellem husets indre og ydre rum. Bygherren ønskede at indrette huset med en stueetage hvor de selv har soveværelse, kontor og alle andre opholdsrum. 1. salen er indrettet til de tidspunkter, når de voksne børn kommer hjem, således de også har mulighed for at trække sig tilbage, med deres egne familier. ,  Ombygning, Fritliggende hus, Facade
Total ombygning af villa med havudsigt, Facade

På 1. salen etableres en stor kvist, så udsigten over vandet kan nydes.

Huset på østkysten er ombygget med en hensigt om at eksponere udsigten over vandet, samt skabe bedre sammenhæng mellem husets indre og ydre rum. Bygherren ønskede at indrette huset med en stueetage hvor de selv har soveværelse, kontor og alle andre opholdsrum. 1. salen er indrettet til de tidspunkter, når de voksne børn kommer hjem, således de også har mulighed for at trække sig tilbage, med deres egne familier. ,  Ombygning, Fritliggende hus, Facade
Total ombygning af villa med havudsigt, Facade

Kvisten beklædes med sort zink.

Huset på østkysten er ombygget med en hensigt om at eksponere udsigten over vandet, samt skabe bedre sammenhæng mellem husets indre og ydre rum. Bygherren ønskede at indrette huset med en stueetage hvor de selv har soveværelse, kontor og alle andre opholdsrum. 1. salen er indrettet til de tidspunkter, når de voksne børn kommer hjem, således de også har mulighed for at trække sig tilbage, med deres egne familier. ,  Ombygning, Fritliggende hus, Køkken
Total ombygning af villa med havudsigt, Køkken

Trappen til 1 sal er åben og de nederste trin, løber ud og bliver til en bænk foran brændeovnen.

Huset på østkysten er ombygget med en hensigt om at eksponere udsigten over vandet, samt skabe bedre sammenhæng mellem husets indre og ydre rum. Bygherren ønskede at indrette huset med en stueetage hvor de selv har soveværelse, kontor og alle andre opholdsrum. 1. salen er indrettet til de tidspunkter, når de voksne børn kommer hjem, således de også har mulighed for at trække sig tilbage, med deres egne familier. ,  Ombygning, Fritliggende hus, Køkken
Total ombygning af villa med havudsigt, Køkken

Køkkenet er placeret i det dobbelthøje rum. Foldedøren forbinder samtidig køkkenet til husets indre gårdrum.

Huset på østkysten er ombygget med en hensigt om at eksponere udsigten over vandet, samt skabe bedre sammenhæng mellem husets indre og ydre rum. Bygherren ønskede at indrette huset med en stueetage hvor de selv har soveværelse, kontor og alle andre opholdsrum. 1. salen er indrettet til de tidspunkter, når de voksne børn kommer hjem, således de også har mulighed for at trække sig tilbage, med deres egne familier. ,  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Total ombygning af villa med havudsigt, Stue

I stuen etableres en sidde niche i vinduet, hvor udsigten over vandet kan nydes.

Huset på østkysten er ombygget med en hensigt om at eksponere udsigten over vandet, samt skabe bedre sammenhæng mellem husets indre og ydre rum. Bygherren ønskede at indrette huset med en stueetage hvor de selv har soveværelse, kontor og alle andre opholdsrum. 1. salen er indrettet til de tidspunkter, når de voksne børn kommer hjem, således de også har mulighed for at trække sig tilbage, med deres egne familier. ,  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Total ombygning af villa med havudsigt, Stue

Fra Spisestuen åbner det store vinduesparti sig mod nord.

Huset på østkysten er ombygget med en hensigt om at eksponere udsigten over vandet, samt skabe bedre sammenhæng mellem husets indre og ydre rum. Bygherren ønskede at indrette huset med en stueetage hvor de selv har soveværelse, kontor og alle andre opholdsrum. 1. salen er indrettet til de tidspunkter, når de voksne børn kommer hjem, således de også har mulighed for at trække sig tilbage, med deres egne familier. ,  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Total ombygning af villa med havudsigt, Stue

Fra spisestuen er det ligeledes udsigt til husets indre gårdrum.

Huset på østkysten er ombygget med en hensigt om at eksponere udsigten over vandet, samt skabe bedre sammenhæng mellem husets indre og ydre rum. Bygherren ønskede at indrette huset med en stueetage hvor de selv har soveværelse, kontor og alle andre opholdsrum. 1. salen er indrettet til de tidspunkter, når de voksne børn kommer hjem, således de også har mulighed for at trække sig tilbage, med deres egne familier. ,  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Total ombygning af villa med havudsigt, Stue

Køkken og Spisestue i tæt forbindelse.

Huset på østkysten er ombygget med en hensigt om at eksponere udsigten over vandet, samt skabe bedre sammenhæng mellem husets indre og ydre rum. Bygherren ønskede at indrette huset med en stueetage hvor de selv har soveværelse, kontor og alle andre opholdsrum. 1. salen er indrettet til de tidspunkter, når de voksne børn kommer hjem, således de også har mulighed for at trække sig tilbage, med deres egne familier. ,  Ombygning, Fritliggende hus, Køkken
Total ombygning af villa med havudsigt, Køkken

Køkkenet er husets hjerte, med visuel forbindelse til spisestue, stue og 1.salen.

Huset på østkysten er ombygget med en hensigt om at eksponere udsigten over vandet, samt skabe bedre sammenhæng mellem husets indre og ydre rum. Bygherren ønskede at indrette huset med en stueetage hvor de selv har soveværelse, kontor og alle andre opholdsrum. 1. salen er indrettet til de tidspunkter, når de voksne børn kommer hjem, således de også har mulighed for at trække sig tilbage, med deres egne familier. ,  Ombygning, Fritliggende hus, Køkken
Total ombygning af villa med havudsigt, Køkken

På den anden side af køkkenøen er der mulighed for at opholde sig når brændeovnen.

Huset på østkysten er ombygget med en hensigt om at eksponere udsigten over vandet, samt skabe bedre sammenhæng mellem husets indre og ydre rum. Bygherren ønskede at indrette huset med en stueetage hvor de selv har soveværelse, kontor og alle andre opholdsrum. 1. salen er indrettet til de tidspunkter, når de voksne børn kommer hjem, således de også har mulighed for at trække sig tilbage, med deres egne familier. ,  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Total ombygning af villa med havudsigt, Stue

På 1. salen etableres en stor kvist, så udsigten over vandet kan nydes fra fordelingsgangen, som også fungere som opholdsstue.

Huset på østkysten er ombygget med en hensigt om at eksponere udsigten over vandet, samt skabe bedre sammenhæng mellem husets indre og ydre rum. Bygherren ønskede at indrette huset med en stueetage hvor de selv har soveværelse, kontor og alle andre opholdsrum. 1. salen er indrettet til de tidspunkter, når de voksne børn kommer hjem, således de også har mulighed for at trække sig tilbage, med deres egne familier. ,  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Total ombygning af villa med havudsigt, Stue

På 1. salen etableres en stor kvist, så udsigten over vandet kan nydes fra fordelingsgangen, som også fungere som opholdsstue.

Huset på østkysten er ombygget med en hensigt om at eksponere udsigten over vandet, samt skabe bedre sammenhæng mellem husets indre og ydre rum. Bygherren ønskede at indrette huset med en stueetage hvor de selv har soveværelse, kontor og alle andre opholdsrum. 1. salen er indrettet til de tidspunkter, når de voksne børn kommer hjem, således de også har mulighed for at trække sig tilbage, med deres egne familier. ,  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Total ombygning af villa med havudsigt, Stue

På 1. salen etableres en stor kvist, så udsigten over vandet kan nydes fra fordelingsgangen, som også fungere som opholdsstue.

Huset på østkysten er ombygget med en hensigt om at eksponere udsigten over vandet, samt skabe bedre sammenhæng mellem husets indre og ydre rum. Bygherren ønskede at indrette huset med en stueetage hvor de selv har soveværelse, kontor og alle andre opholdsrum. 1. salen er indrettet til de tidspunkter, når de voksne børn kommer hjem, således de også har mulighed for at trække sig tilbage, med deres egne familier. ,  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Total ombygning af villa med havudsigt, Stue

I skunken laves det hylder og skuffer til opbevaring, samt en lille kontorplads.

  • Terrassen mod Nord, som indbyder til ophold omkring bålet og udsigt over vandet.
  • På 1. salen etableres en stor kvist, så udsigten over vandet kan nydes.
  • Kvisten beklædes med sort zink.
  • Trappen til 1 sal er åben og de nederste trin, løber ud og bliver til en bænk foran brændeovnen.
  • Køkkenet er placeret i det dobbelthøje rum. Foldedøren forbinder samtidig køkkenet til husets indre gårdrum.
  • I stuen etableres en sidde niche i vinduet, hvor udsigten over vandet kan nydes.
  • Fra Spisestuen åbner det store vinduesparti sig mod nord.
  • Fra spisestuen er det ligeledes udsigt til husets indre gårdrum.
  • Køkken og Spisestue i tæt forbindelse.
  • Køkkenet er husets hjerte, med visuel forbindelse til spisestue, stue og 1.salen.
  • På den anden side af køkkenøen er der mulighed for at opholde sig når brændeovnen.
  • På 1. salen etableres en stor kvist, så udsigten over vandet kan nydes fra fordelingsgangen, som også fungere som opholdsstue.
  • På 1. salen etableres en stor kvist, så udsigten over vandet kan nydes fra fordelingsgangen, som også fungere som opholdsstue.
  • På 1. salen etableres en stor kvist, så udsigten over vandet kan nydes fra fordelingsgangen, som også fungere som opholdsstue.
  • I skunken laves det hylder og skuffer til opbevaring, samt en lille kontorplads.
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.