Karnapper med zinkbeklædning.

Bliv ringet op gratis af Søren Yde

Skriv en besked herunder eller ring

Tradition med et twist i tidssvarende familiebolig

Nybygget fritliggende hus

Ønsket fra bygherren lød på et længehus i en høj kvalitet og
til en forsvarlig pris.
Selv om den nye bolig er en traditionsrig hustype, gør to høje, zinkbeklædte karnapper, at den skiller sig ud fra mængden.

Energi og miljø

Med lysindfaldet fra karnapperne i det høje alrum har familien sjældent brug for at tænde for det elektriske lys i dagtimerne.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Familievenlige løsninger

Søren Yde, Søren Yde ApS

Jeg arbejder med boliger i alle former. Enfamiliehuse, stuehuse, fritidshuse og…

Se billeder af projektet

Ønsket fra bygherren lød på et længehus i en høj kvalitet og
til en forsvarlig pris.
Selv om den nye bolig er en traditionsrig hustype, gør to høje, zinkbeklædte karnapper, at den skiller sig ud fra mængden.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Stue
Tradition med et twist i tidssvarende familiebolig, Stue

Bygherren ønskede et længehus, som harmonerer med de omkringliggende, ældre huse. Men huset skulle også have sit eget særpræg. Det fik derfor to høje zinkbeklædte karnapper, som åbner huset mod haven.

Ønsket fra bygherren lød på et længehus i en høj kvalitet og
til en forsvarlig pris.
Selv om den nye bolig er en traditionsrig hustype, gør to høje, zinkbeklædte karnapper, at den skiller sig ud fra mængden.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Garage
Tradition med et twist i tidssvarende familiebolig, Garage

Tværlængen med åben vognport giver beskyttet indgang og overdækket forbindelse mellem hus og garage. Tværlængen danner samtidig en beskyttet gårdsplads med plads til leg, ophold og tørring af vasketøj.

Ønsket fra bygherren lød på et længehus i en høj kvalitet og
til en forsvarlig pris.
Selv om den nye bolig er en traditionsrig hustype, gør to høje, zinkbeklædte karnapper, at den skiller sig ud fra mængden.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Køkken
Tradition med et twist i tidssvarende familiebolig, Køkken

Huset har saksespær med en loftshældning, der er halv så stort som taghældningen. Det giver en god rumhøjde. Med lysindfaldet fra de høje karnapper har familien fået et alrum, hvor det i dagtimerne sjældent er nødvendigt at tænde for det elektriske lys.

  • Bygherren ønskede et længehus, som harmonerer med de omkringliggende, ældre huse. Men huset skulle også have sit eget særpræg. Det fik derfor to høje zinkbeklædte karnapper, som åbner huset mod haven.
  • Tværlængen med åben vognport giver beskyttet indgang og overdækket forbindelse mellem hus og garage. Tværlængen danner samtidig en beskyttet gårdsplads med plads til leg, ophold og tørring af vasketøj.
  • Huset har saksespær med en loftshældning, der er halv så stort som taghældningen. Det giver en god rumhøjde. Med lysindfaldet fra de høje karnapper har familien fået et alrum, hvor det i dagtimerne sjældent er nødvendigt at tænde for det elektriske lys.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem. Læs mere ›