Tilbygning i træ med indgang til hall

Bliv ringet op gratis af Jørgen Dahlgaard

Skriv en besked herunder eller ring

Træbeklædt tilbygning midt i skoven

Tilbygning til fritliggende hus

Parcelhuset fra 1960'erne kunne ikke længere rumme familien, og en ny tilbygning skulle derfor indfri behovet for mere plads. Grundens nærhed til skov og flot natur gav inspiration til at udføre tilbygningen i træ.
Beliggenheden i landzonen gav mulighed for at arbejde med to etager - og sådan blev det.

Energi og miljø

Energi i henhold til BR-krav.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Flere rum
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Jørgen Dahlgaard, Dahlgaards Tegnestue

Siden 1996 har jeg været indehaver af Dahlgaards Tegnestue. Før min…

Se billeder af projektet

Parcelhuset fra 1960'erne kunne ikke længere rumme familien, og en ny tilbygning skulle derfor indfri behovet for mere plads. Grundens nærhed til skov og flot natur gav inspiration til at udføre tilbygningen i træ.
Beliggenheden i landzonen gav mulighed for at arbejde med to etager - og sådan blev det.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Træbeklædt tilbygning midt i skoven, Facade

Tilbygningen er rykket væk fra hovedhuset, så der blev plads til en ny hovedindgang og hall. I tilbygningens stueplan er der indrettet klinik.

Parcelhuset fra 1960'erne kunne ikke længere rumme familien, og en ny tilbygning skulle derfor indfri behovet for mere plads. Grundens nærhed til skov og flot natur gav inspiration til at udføre tilbygningen i træ.
Beliggenheden i landzonen gav mulighed for at arbejde med to etager - og sådan blev det.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Træbeklædt tilbygning midt i skoven, Facade

Den gamle prydhave blev bevaret, og det samme blev tjørnehækken. Visuelt oplever man huset som en del af naturen.

Parcelhuset fra 1960'erne kunne ikke længere rumme familien, og en ny tilbygning skulle derfor indfri behovet for mere plads. Grundens nærhed til skov og flot natur gav inspiration til at udføre tilbygningen i træ.
Beliggenheden i landzonen gav mulighed for at arbejde med to etager - og sådan blev det.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Træbeklædt tilbygning midt i skoven, Facade

Det store vinduesparti sikrer, at natur og opholdsrum smelter sammen i ét. Kronvildtet kommer helt tæt på og følger familiens færden.

  • Tilbygningen er rykket væk fra hovedhuset, så der blev plads til en ny hovedindgang og hall. I tilbygningens stueplan er der indrettet klinik.
  • Den gamle prydhave blev bevaret, og det samme blev tjørnehækken. Visuelt oplever man huset som en del af naturen.
  • Det store vinduesparti sikrer, at natur og opholdsrum smelter sammen i ét. Kronvildtet kommer helt tæt på og følger familiens færden.
Tør du gå glip af en god idé?
Tør du gå glip af en god idé? Læs mere ›