Bliv ringet op gratis af Rasmus Bak

Skriv en besked herunder eller ring

Trekløveren

Nybygget sommerhus

Gravet ind i skrænten på en skrånende grund med storslået udsigt ud over vandet, ligger disse tre bygninger og spiller smukt op ad hinanden. Bundet sammen af det gennemgående træværk i cedertræ, skabes der mellem hovedhuset, gæstehuset og garagen et skønt gårdrum, hvor man både har en stor privathed og et uforstyrret blik ud over havet. Her er alle ophold og blik orienteret mod udsigten, mens værelserne ligger afgrænset ind mod skrænten.

Energi og miljø

Med hele miljøet omkring bygningerne og de sammenbindende terrasser i cedertræ, har man et vedligeholdelsesfrit ydre.

Rasmus Bak, BAKS ARKITEKTER

Det handler om helhed · Det hele er en detalje Hos Baks Arkitekter arbejder…

Se billeder af projektet

Gravet ind i skrænten på en skrånende grund med storslået udsigt ud over vandet, ligger disse tre bygninger og spiller smukt op ad hinanden. Bundet sammen af det gennemgående træværk i cedertræ, skabes der mellem hovedhuset, gæstehuset og garagen et skønt gårdrum, hvor man både har en stor privathed og et uforstyrret blik ud over havet. Her er alle ophold og blik orienteret mod udsigten, mens værelserne ligger afgrænset ind mod skrænten. ,  Nybyggeri, Sommerhus, Facade
Trekløveren, Facade

Huset ligger trukket langt tilbage på en stor skrånende grund, hvor man har det uforstyrrede landskab og havet foran sig. Dermed får man det optimale ud af de store panoramavinduer, med masser af udsyn og samtidig en stor grad af privathed.

Gravet ind i skrænten på en skrånende grund med storslået udsigt ud over vandet, ligger disse tre bygninger og spiller smukt op ad hinanden. Bundet sammen af det gennemgående træværk i cedertræ, skabes der mellem hovedhuset, gæstehuset og garagen et skønt gårdrum, hvor man både har en stor privathed og et uforstyrret blik ud over havet. Her er alle ophold og blik orienteret mod udsigten, mens værelserne ligger afgrænset ind mod skrænten. ,  Nybyggeri, Sommerhus, Terrasse/altan
Trekløveren, Terrasse/altan

Mellem de tre bygningskroppe er dette intime gårdrum spændt ud. Det gennemgående træværk i cedertræ binder hele gårdmiljøet sammen og understreger den hyggelige sommerhusstil.

Gravet ind i skrænten på en skrånende grund med storslået udsigt ud over vandet, ligger disse tre bygninger og spiller smukt op ad hinanden. Bundet sammen af det gennemgående træværk i cedertræ, skabes der mellem hovedhuset, gæstehuset og garagen et skønt gårdrum, hvor man både har en stor privathed og et uforstyrret blik ud over havet. Her er alle ophold og blik orienteret mod udsigten, mens værelserne ligger afgrænset ind mod skrænten. ,  Nybyggeri, Sommerhus, Stue
Trekløveren, Stue

Livet i sommerhuset er samlet omkring det store opholdsrum, hvor pejs og niche skaber en hyggelig stemning. Her arbejdes med en nordisk palette, hvor hvide vægge og betongulv danner rammen om det lyse trækøkken og de varme metaller i bruneret messing.

  • Huset ligger trukket langt tilbage på en stor skrånende grund, hvor man har det uforstyrrede landskab og havet foran sig. Dermed får man det optimale ud af de store panoramavinduer, med masser af udsyn og samtidig en stor grad af privathed.
  • Mellem de tre bygningskroppe er dette intime gårdrum spændt ud. Det gennemgående træværk i cedertræ binder hele gårdmiljøet sammen og understreger den hyggelige sommerhusstil.
  • Livet i sommerhuset er samlet omkring det store opholdsrum, hvor pejs og niche skaber en hyggelig stemning. Her arbejdes med en nordisk palette, hvor hvide vægge og betongulv danner rammen om det lyse trækøkken og de varme metaller i bruneret messing.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem. Læs mere ›