Indgangsparti

Bliv ringet op gratis af Allan Lorenzen

Skriv en besked herunder eller ring

Udsigt og atmosfære

Nybygget fritliggende hus

Villa på skrående grund mod Lillebælt er disponeret med teglvæg på betonbase som lukker mod ankomst. Bag den afskærmende teglfacade findes åben glasfacade som er modulleret med tanke på optimering af udsigtsforhold.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

 • Mere plads
 • Bedre dagslys
 • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Allan Lorenzen, Tegnestuen Lorenzen

tegnestuens engagement er præget af indlevelse og omhu. Uanset projektets...

Se billeder af projektet

Villa på skrående grund mod Lillebælt er disponeret med teglvæg på betonbase som lukker mod ankomst. Bag den afskærmende teglfacade findes åben glasfacade som er modulleret med tanke på optimering af udsigtsforhold., Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Udsigt og atmosfære, Facade

Det første møde med huset sker ved ankomst i tilbagetrukket åbent rum bag perforeret teglvæg.

Villa på skrående grund mod Lillebælt er disponeret med teglvæg på betonbase som lukker mod ankomst. Bag den afskærmende teglfacade findes åben glasfacade som er modulleret med tanke på optimering af udsigtsforhold., Nybyggeri, Fritliggende hus, Indgangsparti
Udsigt og atmosfære, Indgangsparti

Den perforerede teglvæg og det udvendige rum opleves indefra gennem glasfacade. Husets struktur er organiseret omkring dette område, som forbinder boligens afsnit og etager.

Villa på skrående grund mod Lillebælt er disponeret med teglvæg på betonbase som lukker mod ankomst. Bag den afskærmende teglfacade findes åben glasfacade som er modulleret med tanke på optimering af udsigtsforhold., Nybyggeri, Fritliggende hus, Stue
Udsigt og atmosfære, Stue

Hele facaden mod vandet er åben og optimeret for udsigt. Ved stue brydes glasparti af pejseindsats, som skaber et mere intimt rum i dette område. Tegl på begge sider af glaspartiet forstærker forbindelsen til udemiljøet.

Villa på skrående grund mod Lillebælt er disponeret med teglvæg på betonbase som lukker mod ankomst. Bag den afskærmende teglfacade findes åben glasfacade som er modulleret med tanke på optimering af udsigtsforhold., Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Udsigt og atmosfære, Facade

Mod vej danner teglvæg ryg og skaber private rum og bevægelighed i huset, som er åbent mod udsigten på den anden side af væggen.

 • Det første møde med huset sker ved ankomst i tilbagetrukket åbent rum bag perforeret teglvæg.
 • Den perforerede teglvæg og det udvendige rum opleves indefra gennem glasfacade. Husets struktur er organiseret omkring dette område, som forbinder boligens afsnit og etager.
 • Hele facaden mod vandet er åben og optimeret for udsigt. Ved stue brydes glasparti af pejseindsats, som skaber et mere intimt rum i dette område. Tegl på begge sider af glaspartiet forstærker forbindelsen til udemiljøet.
 • Mod vej danner teglvæg ryg og skaber private rum og bevægelighed i huset, som er åbent mod udsigten på den anden side af væggen.
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger.
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger. Læs mere ›