Fra ubenyttet tagrum til 1. sal med frontkvist.

Bliv ringet op gratis af Knud Erik Holst Olesen

Skriv en besked herunder eller ring

Velbelyst og harmonisk 1. sal på landejendom.

Ny førstesal på landejendom

Ejeren af den fritliggende landejendom ønskede at udnytte det ubenyttede tagrum. Ombygningen har øget boligarealet med ca. 100 m2, og bygherre har fået et dejligt velbelyst fællesrum med 360 graders udsigt over det omkringliggende landskab.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2

Knud Erik Holst Olesen, Arkitektfirma Knud Erik Holst MAA / DA

Tegnestuen er en enkeltmandsvirksomhed, som blev etableret 1983. Opgaverne...

Se billeder af projektet

Ejeren af den fritliggende landejendom ønskede at udnytte det ubenyttede tagrum. Ombygningen har øget boligarealet med ca. 100 m2, og bygherre har fået et dejligt velbelyst fællesrum med 360 graders udsigt over det omkringliggende landskab.,  Ny førstesal, Landejendom, Facade
Velbelyst og harmonisk 1. sal på landejendom., Facade

Vestfacaden mod haven er ikke blevet mindre attraktiv, efter en ny frontkvist er blevet tilføjet.

Ejeren af den fritliggende landejendom ønskede at udnytte det ubenyttede tagrum. Ombygningen har øget boligarealet med ca. 100 m2, og bygherre har fået et dejligt velbelyst fællesrum med 360 graders udsigt over det omkringliggende landskab.,  Ny førstesal, Landejendom, Facade
Velbelyst og harmonisk 1. sal på landejendom., Facade

Her ses landejendommens østvendte gårdfacade, efter at ovenlys- og gavlvinduer er tilføjet.

Ejeren af den fritliggende landejendom ønskede at udnytte det ubenyttede tagrum. Ombygningen har øget boligarealet med ca. 100 m2, og bygherre har fået et dejligt velbelyst fællesrum med 360 graders udsigt over det omkringliggende landskab.,  Ny førstesal, Landejendom, Stue
Velbelyst og harmonisk 1. sal på landejendom., Stue

1. salen indeholder et stort fællesrum med loft til kip og mange ovenlys. Mod vest er der lavet ny frontkvist, mens nordgavlen rummer gæsteværelse og badeværelse. Hele 1. salen er nyisoleret og har nye trægulve.

Ejeren af den fritliggende landejendom ønskede at udnytte det ubenyttede tagrum. Ombygningen har øget boligarealet med ca. 100 m2, og bygherre har fået et dejligt velbelyst fællesrum med 360 graders udsigt over det omkringliggende landskab.,  Ny førstesal, Landejendom, Facade
Velbelyst og harmonisk 1. sal på landejendom., Facade

Den eksisterende vestfacade før tagrummet blev inddraget til beboelse.

  • Vestfacaden mod haven er ikke blevet mindre attraktiv, efter en ny frontkvist er blevet tilføjet.
  • Her ses landejendommens østvendte gårdfacade, efter at ovenlys- og gavlvinduer er tilføjet.
  • 1. salen indeholder et stort fællesrum med loft til kip og mange ovenlys. Mod vest er der lavet ny frontkvist, mens nordgavlen rummer gæsteværelse og badeværelse. Hele 1. salen er nyisoleret og har nye trægulve.
  • Den eksisterende vestfacade før tagrummet blev inddraget til beboelse.
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem.
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem. Læs mere ›