Glasfacade, hvid puds, opholdsrum, bilparkering.

Bliv ringet op gratis af Lars Bo Poulsen

Skriv en besked herunder eller ring

Vesterhavsvilla med udsigt

Nybygget fritliggende hus

Nybyggeriet er opført på en fantastisk grund i Hirtshals med åben udsigt over Vesterhavet. Huset består af flere sammensatte bygningskroppe og er disponeret, så den orienterer sig mod udsigten. De forskellige bygningskroppe skaber samtidig beskyttede gårdrum, som er afskærmet fra den til tider kraftige vind. De store vinduespartier gør, at man fra gårdrummene på bagsiden af huset kan nyde havudsigten - igennem huset.

Lars Bo Poulsen, N+P ARKITEKTUR ApS

N+P ARKITEKTUR er et stærkt team af engagerede arkitekter og konstruktører....

Se billeder af projektet

Glasfacade, hvid puds, opholdsrum, bilparkering.
Fremskudt plads til husets opholdsrum

Husets opholdsrum er hævet over terræn, så de nærmest svæver. Under opholdsrummene er der etableret bilparkering.

Hvid facadepuds, lærketræ, vinduer.
Hvid puds og sort lærketræ

Facaderne er pudset hvide direkte på hårde isoleringsbatts. De sorte vinduer er bundet sammen af lærketræ.

Gårdrum, læ, Vesterhavet, zinkbelægning.
Geometrisk form giver uderum med læ

Husets geometriske form er med til at skabe beskyttede uderum. Tagfladen er beklædt med zink.

Vinkælder, vinkælder, integreret garage, glasværn
Vinkælder og garage under jorden

Glasværnet til kælderen fremstår let og gennemsigtigt.
Nedgang til husets vinkælder og garage.

  • Thumbnail af Glasfacade, hvid puds, opholdsrum, bilparkering.
  • Thumbnail af Hvid facadepuds, lærketræ, vinduer.
  • Thumbnail af Gårdrum, læ, Vesterhavet, zinkbelægning.
  • Thumbnail af Vinkælder, vinkælder, integreret garage, glasværn
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem.
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem. Læs mere ›