Indvendig have

Bliv ringet op gratis af Charles Bessard

Skriv en besked herunder eller ring

Villa C - huset på skrænten

Nybygget fritliggende hus

På en stejl skråning i et smukt bjerglandskab ønskede kunden en bolig, som henvender sig mod landskabet og naturen.
Vi har designet en bolig, der indrammer den smukke udsigt i flere retninger og samtidig forbinder de indvendige rum direkte med haven.
Det store vinduesparti i fællesrummet fanger udsigten i horisonten, og husets plan danner en privat gårdhave mod skrænten, hvorfra der er kig til baglandets bjergtoppe.

Energi og miljø

Huset er designet, så det både skaber udsyn, luft og skygge i de varme sommermåneder.

Charles Bessard, BESSARDs' STUDIO / Powerhouse Company ApS

Hos Powerhouse Company arbejder vi for at skabe balance og sammenhæng mellem...

Se billeder af projektet

På en stejl skråning i et smukt bjerglandskab ønskede kunden en bolig, som henvender sig mod landskabet og naturen.
Vi har designet en bolig, der indrammer den smukke udsigt i flere retninger og samtidig forbinder de indvendige rum direkte med haven. 
Det store vinduesparti i fællesrummet fanger udsigten i horisonten, og husets plan danner en privat gårdhave mod skrænten, hvorfra der er kig til baglandets bjergtoppe.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Villa C - huset på skrænten, Facade

Husets form indrammer en privat have mod skrænten.

På en stejl skråning i et smukt bjerglandskab ønskede kunden en bolig, som henvender sig mod landskabet og naturen.
Vi har designet en bolig, der indrammer den smukke udsigt i flere retninger og samtidig forbinder de indvendige rum direkte med haven. 
Det store vinduesparti i fællesrummet fanger udsigten i horisonten, og husets plan danner en privat gårdhave mod skrænten, hvorfra der er kig til baglandets bjergtoppe.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Villa C - huset på skrænten, Facade

Huset ligger som en forlængelse af landskabets karakteristiske terrasser. Facaden er lavet i samme stenmateriale som omgivelserne - rustikt og ubearbejdet udvendigt - forfinet og blødt indvendigt.

På en stejl skråning i et smukt bjerglandskab ønskede kunden en bolig, som henvender sig mod landskabet og naturen.
Vi har designet en bolig, der indrammer den smukke udsigt i flere retninger og samtidig forbinder de indvendige rum direkte med haven. 
Det store vinduesparti i fællesrummet fanger udsigten i horisonten, og husets plan danner en privat gårdhave mod skrænten, hvorfra der er kig til baglandets bjergtoppe.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Stue
Villa C - huset på skrænten, Stue

Husets hovedrum indrammer udsigten mod bjerglandskabet - begge sider af stuens facader kan åbnes og en naturlig ventialion køler huset ned på varme dage.

På en stejl skråning i et smukt bjerglandskab ønskede kunden en bolig, som henvender sig mod landskabet og naturen.
Vi har designet en bolig, der indrammer den smukke udsigt i flere retninger og samtidig forbinder de indvendige rum direkte med haven. 
Det store vinduesparti i fællesrummet fanger udsigten i horisonten, og husets plan danner en privat gårdhave mod skrænten, hvorfra der er kig til baglandets bjergtoppe.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Villa C - huset på skrænten, Facade

Huset trækkes i en L-form væk fra skrænten og giver optimal udsigt uden udsyn til naboer.

På en stejl skråning i et smukt bjerglandskab ønskede kunden en bolig, som henvender sig mod landskabet og naturen.
Vi har designet en bolig, der indrammer den smukke udsigt i flere retninger og samtidig forbinder de indvendige rum direkte med haven. 
Det store vinduesparti i fællesrummet fanger udsigten i horisonten, og husets plan danner en privat gårdhave mod skrænten, hvorfra der er kig til baglandets bjergtoppe.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Villa C - huset på skrænten, Facade

Husets L-form skaber en indvendig privat gårdhave med en indrammet udsigt til en smuk by på en bjergtop.

På en stejl skråning i et smukt bjerglandskab ønskede kunden en bolig, som henvender sig mod landskabet og naturen.
Vi har designet en bolig, der indrammer den smukke udsigt i flere retninger og samtidig forbinder de indvendige rum direkte med haven. 
Det store vinduesparti i fællesrummet fanger udsigten i horisonten, og husets plan danner en privat gårdhave mod skrænten, hvorfra der er kig til baglandets bjergtoppe.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Villa C - huset på skrænten, Facade

Husets L-form skaber en indvendig privat gårdhave med en indrammet udsigt til en smuk by på en bjergtop.

  • Husets form indrammer en privat have mod skrænten.
  • Huset ligger som en forlængelse af landskabets karakteristiske terrasser. Facaden er lavet i samme stenmateriale som omgivelserne - rustikt og ubearbejdet udvendigt - forfinet og blødt indvendigt.
  • Husets hovedrum indrammer udsigten mod bjerglandskabet - begge sider af stuens facader kan åbnes og en naturlig ventialion køler huset ned på varme dage.
  • Huset trækkes i en L-form væk fra skrænten og giver optimal udsigt uden udsyn til naboer.
  • Husets L-form skaber en indvendig privat gårdhave med en indrammet udsigt til en smuk by på en bjergtop.
  • Husets L-form skaber en indvendig privat gårdhave med en indrammet udsigt til en smuk by på en bjergtop.
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem.
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem. Læs mere ›