Vinduer i mahogni og hvidt murværk på villa.

Bliv ringet op gratis af Rasmus Skaarup

Skriv en besked herunder eller ring

Villa med forskudte plan

Nybygget fritliggende hus

Bygherre havde ladet et myndighedsprojekt udarbejde til et stort, lækkert hus på en skrånende grund. Vores opgave bestod i første omgang i at forestå hovedprojekt. Undervejs i hovedprojektet blev hovedgreb, planer og facader dog gået igennem på ny for bl.a at få alle kvaliteter i grundens særlige udformning med.
Huset er opdelt i et børne- og et voksenafsnit. Adgang til forældresoveværelset på 1. sal gives fra en gangbro, som er ført hen over dagligstue og åbent køkken/alrum.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2

Rasmus Skaarup, 2r arkitekter ApS

2r arkitekter varetager idéudvikling, projektering og koordinering af...

Se billeder af projektet

Bygherre havde ladet et myndighedsprojekt udarbejde til et stort, lækkert hus på en skrånende grund. Vores opgave bestod i første omgang i at forestå hovedprojekt. Undervejs i hovedprojektet blev hovedgreb, planer og facader dog gået igennem på ny for bl.a  at få alle kvaliteter i grundens særlige udformning med.
Huset er opdelt i et børne- og et voksenafsnit.  Adgang til forældresoveværelset på 1. sal gives fra en gangbro, som er ført hen over dagligstue og åbent køkken/alrum.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Stue
Villa med forskudte plan, Stue

Perspektiv gennem dagligstue og køkken/alrum. Gangbroen til 1. sal hænger på siden af skorstenen, og pejsen deler spiseafdeling fra dagligstuen.

Bygherre havde ladet et myndighedsprojekt udarbejde til et stort, lækkert hus på en skrånende grund. Vores opgave bestod i første omgang i at forestå hovedprojekt. Undervejs i hovedprojektet blev hovedgreb, planer og facader dog gået igennem på ny for bl.a  at få alle kvaliteter i grundens særlige udformning med.
Huset er opdelt i et børne- og et voksenafsnit.  Adgang til forældresoveværelset på 1. sal gives fra en gangbro, som er ført hen over dagligstue og åbent køkken/alrum.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Køkken
Villa med forskudte plan, Køkken

Detalje af tagets møde med facade og vinduespartier. Udhænget er udført slankest muligt med udhængsbrædder udlagt mellem tagets lægter.

Bygherre havde ladet et myndighedsprojekt udarbejde til et stort, lækkert hus på en skrånende grund. Vores opgave bestod i første omgang i at forestå hovedprojekt. Undervejs i hovedprojektet blev hovedgreb, planer og facader dog gået igennem på ny for bl.a  at få alle kvaliteter i grundens særlige udformning med.
Huset er opdelt i et børne- og et voksenafsnit.  Adgang til forældresoveværelset på 1. sal gives fra en gangbro, som er ført hen over dagligstue og åbent køkken/alrum.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Køkken
Villa med forskudte plan, Køkken

Køkkenet er placeret i den lavloftede del af køkken/alrummet. Over spisebordet er rummet og loftet hævet til dobbelthøjde.

Bygherre havde ladet et myndighedsprojekt udarbejde til et stort, lækkert hus på en skrånende grund. Vores opgave bestod i første omgang i at forestå hovedprojekt. Undervejs i hovedprojektet blev hovedgreb, planer og facader dog gået igennem på ny for bl.a  at få alle kvaliteter i grundens særlige udformning med.
Huset er opdelt i et børne- og et voksenafsnit.  Adgang til forældresoveværelset på 1. sal gives fra en gangbro, som er ført hen over dagligstue og åbent køkken/alrum.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Køkken
Villa med forskudte plan, Køkken

Mod nord er kvist til badeværelse på 1. sal ført ned til køkkenet. Således deler disse to rum højden til loftet.

Bygherre havde ladet et myndighedsprojekt udarbejde til et stort, lækkert hus på en skrånende grund. Vores opgave bestod i første omgang i at forestå hovedprojekt. Undervejs i hovedprojektet blev hovedgreb, planer og facader dog gået igennem på ny for bl.a  at få alle kvaliteter i grundens særlige udformning med.
Huset er opdelt i et børne- og et voksenafsnit.  Adgang til forældresoveværelset på 1. sal gives fra en gangbro, som er ført hen over dagligstue og åbent køkken/alrum.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Køkken
Villa med forskudte plan, Køkken

Alle husets vinduer er holdt i samme farve som murværket. Dog er gående rammer og døre udført i mahogni.

Bygherre havde ladet et myndighedsprojekt udarbejde til et stort, lækkert hus på en skrånende grund. Vores opgave bestod i første omgang i at forestå hovedprojekt. Undervejs i hovedprojektet blev hovedgreb, planer og facader dog gået igennem på ny for bl.a  at få alle kvaliteter i grundens særlige udformning med.
Huset er opdelt i et børne- og et voksenafsnit.  Adgang til forældresoveværelset på 1. sal gives fra en gangbro, som er ført hen over dagligstue og åbent køkken/alrum.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Køkken
Villa med forskudte plan, Køkken

Detaljer fra husets facade. Vinduer og døres udformning forholder sig til hvert enkelt rums anvendelse.

  • Perspektiv gennem dagligstue og køkken/alrum. Gangbroen til 1. sal hænger på siden af skorstenen, og pejsen deler spiseafdeling fra dagligstuen.
  • Detalje af tagets møde med facade og vinduespartier. Udhænget er udført slankest muligt med udhængsbrædder udlagt mellem tagets lægter.
  • Køkkenet er placeret i den lavloftede del af køkken/alrummet. Over spisebordet er rummet og loftet hævet til dobbelthøjde.
  • Mod nord er kvist til badeværelse på 1. sal ført ned til køkkenet. Således deler disse to rum højden til loftet.
  • Alle husets vinduer er holdt i samme farve som murværket. Dog er gående rammer og døre udført i mahogni.
  • Detaljer fra husets facade. Vinduer og døres udformning forholder sig til hvert enkelt rums anvendelse.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem. Læs mere ›