Bliv ringet op gratis af Allan Lorenzen

Skriv en besked herunder eller ring

Villa på et stykke natur i byen

Nybygget fritliggende hus

Betonhuset er placeret på en skrånende grund med udsigt over by og fjord. Huset bygges ind i det stærkt skrånende terræn, og flere gårdrum er med til at trække lys og natur med ind i boligen. Der tilstræbes ærlige naturmaterialer som i samspil med betonen bidrager til en varm og rolig atmosfære.

Energi og miljø

BR18

Allan Lorenzen, Tegnestuen Lorenzen

tegnestuens engagement er præget af indlevelse og omhu. Uanset projektets…

Se billeder af projektet

Betonhuset er placeret på en skrånende grund med udsigt over by og fjord. Huset bygges ind i det stærkt skrånende terræn, og flere gårdrum er med til at trække lys og natur med ind i boligen. Der tilstræbes ærlige naturmaterialer som i samspil med betonen bidrager til en varm og rolig atmosfære.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Villa på et stykke natur i byen, Facade

Facaden åbner op mod syd, og de dybe udhæng skaber et beskyttet uderum i forlængelse af boligen.

Betonhuset er placeret på en skrånende grund med udsigt over by og fjord. Huset bygges ind i det stærkt skrånende terræn, og flere gårdrum er med til at trække lys og natur med ind i boligen. Der tilstræbes ærlige naturmaterialer som i samspil med betonen bidrager til en varm og rolig atmosfære.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Køkken
Villa på et stykke natur i byen, Køkken

Udsigten til de grønne omgivelser og det introverte gårdrum indrammes af vinduer i eg.

Betonhuset er placeret på en skrånende grund med udsigt over by og fjord. Huset bygges ind i det stærkt skrånende terræn, og flere gårdrum er med til at trække lys og natur med ind i boligen. Der tilstræbes ærlige naturmaterialer som i samspil med betonen bidrager til en varm og rolig atmosfære.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Værelse
Villa på et stykke natur i byen, Værelse

Varme naturmaterialer i samspil med den rå beton.

Betonhuset er placeret på en skrånende grund med udsigt over by og fjord. Huset bygges ind i det stærkt skrånende terræn, og flere gårdrum er med til at trække lys og natur med ind i boligen. Der tilstræbes ærlige naturmaterialer som i samspil med betonen bidrager til en varm og rolig atmosfære.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Stue
Villa på et stykke natur i byen, Stue

Stue og køkken er nænsomt adskilt, men bindes sammen af uderummet langs den sydvendte facade.

Betonhuset er placeret på en skrånende grund med udsigt over by og fjord. Huset bygges ind i det stærkt skrånende terræn, og flere gårdrum er med til at trække lys og natur med ind i boligen. Der tilstræbes ærlige naturmaterialer som i samspil med betonen bidrager til en varm og rolig atmosfære.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Indgangsparti
Villa på et stykke natur i byen, Indgangsparti

Ved ankomsten til boligen ledes man via en trappe til et introvert gårdrum med teglbelægning og beplantning, som sammen med et indgangsparti i eg skaber et varmt og atmosfærefyldt rum.

  • Facaden åbner op mod syd, og de dybe udhæng skaber et beskyttet uderum i forlængelse af boligen.
  • Udsigten til de grønne omgivelser og det introverte gårdrum indrammes af vinduer i eg.
  • Varme naturmaterialer i samspil med den rå beton.
  • Stue og køkken er nænsomt adskilt, men bindes sammen af uderummet langs den sydvendte facade.
  • Ved ankomsten til boligen ledes man via en trappe til et introvert gårdrum med teglbelægning og beplantning, som sammen med et indgangsparti i eg skaber et varmt og atmosfærefyldt rum.
Byg dig til en billigere varmeregning.
Byg dig til en billigere varmeregning. Læs mere ›