haven store glaspartier funkis

Bliv ringet op gratis af Steen Bjørn Lundhild

Skriv en besked herunder eller ring

Villa på skrånende grund med udsigt til Søllerød sø

Nybygget fritliggende hus

Denne moderne funkisvilla er beliggende ned til Søllerød Sø. Tegnestuen fik til opgave at skabe en villa med udsigt fra alle beboelsesrum og primære fællesrum.
Vi valgte at integrere villaen i den skrånende grund mod søen. I kælderarealet har vi placeret alle birum. Værelser, opholdsstue, køkken/alrum og forældreafdeling har alle fået udsigt til søen.
Projektet er opført i Holte

Energi og miljø

Jordvarme, højtisolerende ydervægge, genvindingsanlæg og super lavenergiruder.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2

Steen Bjørn Lundhild, Lundhilds Tegnestue

Lundhilds Tegnestue er en tegnestue med et stort fokus på kvalitet. Vi har i...

Se billeder af projektet

Denne moderne funkisvilla er beliggende ned til Søllerød Sø. Tegnestuen fik til opgave at skabe en villa med udsigt fra alle beboelsesrum og primære fællesrum. 
Vi valgte at integrere villaen i den skrånende grund mod søen. I kælderarealet har vi placeret alle birum. Værelser, opholdsstue, køkken/alrum og forældreafdeling har alle fået udsigt til søen.
Projektet er opført i Holte,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Villa på skrånende grund med udsigt til Søllerød sø, Facade

Villaen ligger på en skrånenede grund med udsigt over Søllerød sø.

Denne moderne funkisvilla er beliggende ned til Søllerød Sø. Tegnestuen fik til opgave at skabe en villa med udsigt fra alle beboelsesrum og primære fællesrum. 
Vi valgte at integrere villaen i den skrånende grund mod søen. I kælderarealet har vi placeret alle birum. Værelser, opholdsstue, køkken/alrum og forældreafdeling har alle fået udsigt til søen.
Projektet er opført i Holte,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Villa på skrånende grund med udsigt til Søllerød sø, Facade

Indgangspartiet er overdækket, mens vognly og skur har fået træbeklædning.

Denne moderne funkisvilla er beliggende ned til Søllerød Sø. Tegnestuen fik til opgave at skabe en villa med udsigt fra alle beboelsesrum og primære fællesrum. 
Vi valgte at integrere villaen i den skrånende grund mod søen. I kælderarealet har vi placeret alle birum. Værelser, opholdsstue, køkken/alrum og forældreafdeling har alle fået udsigt til søen.
Projektet er opført i Holte,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Villa på skrånende grund med udsigt til Søllerød sø, Terrasse/altan

Terrassen ved køkken/alrum kan overdækkes med markise. Dermed kan udsigten nydes på alle tider - selv i regn.

Denne moderne funkisvilla er beliggende ned til Søllerød Sø. Tegnestuen fik til opgave at skabe en villa med udsigt fra alle beboelsesrum og primære fællesrum. 
Vi valgte at integrere villaen i den skrånende grund mod søen. I kælderarealet har vi placeret alle birum. Værelser, opholdsstue, køkken/alrum og forældreafdeling har alle fået udsigt til søen.
Projektet er opført i Holte,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Køkken
Villa på skrånende grund med udsigt til Søllerød sø, Køkken

View mod arbejdsøen og kogenichen.

Denne moderne funkisvilla er beliggende ned til Søllerød Sø. Tegnestuen fik til opgave at skabe en villa med udsigt fra alle beboelsesrum og primære fællesrum. 
Vi valgte at integrere villaen i den skrånende grund mod søen. I kælderarealet har vi placeret alle birum. Værelser, opholdsstue, køkken/alrum og forældreafdeling har alle fået udsigt til søen.
Projektet er opført i Holte,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Entré
Villa på skrånende grund med udsigt til Søllerød sø, Entré

Kælderen og husets høje stueplan bindes sammen af denne smukke trappe. Tegnestuen har udviklet de nye svævetrin til projektet.

Denne moderne funkisvilla er beliggende ned til Søllerød Sø. Tegnestuen fik til opgave at skabe en villa med udsigt fra alle beboelsesrum og primære fællesrum. 
Vi valgte at integrere villaen i den skrånende grund mod søen. I kælderarealet har vi placeret alle birum. Værelser, opholdsstue, køkken/alrum og forældreafdeling har alle fået udsigt til søen.
Projektet er opført i Holte,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Entré
Villa på skrånende grund med udsigt til Søllerød sø, Entré

De nyudviklede svævetrin er af douglastræ.

  • Villaen ligger på en skrånenede grund med udsigt over Søllerød sø.
  • Indgangspartiet er overdækket, mens vognly og skur har fået træbeklædning.
  • Terrassen ved køkken/alrum kan overdækkes med markise. Dermed kan udsigten nydes på alle tider - selv i regn.
  • View mod arbejdsøen og kogenichen.
  • Kælderen og husets høje stueplan bindes sammen af denne smukke trappe. Tegnestuen har udviklet de nye svævetrin til projektet.
  • De nyudviklede svævetrin er af douglastræ.
Byg dig til en billigere varmeregning.
Byg dig til en billigere varmeregning. Læs mere ›