Bliv ringet op gratis af Jan Smidt Andreasen

Skriv en besked herunder eller ring

Villa Petersen

Nybygget fritliggende hus

Projektet tager udgangspunkt i bygherres krav og ønsker til husets funktioner. Generelt er det lagt vægt på at udnytte grunden mod syd- og vest eftersom dette giver mulighed for at nyde sommersolen fra den helt tidlige formiddag til de sidste solstråler der forsvinder mod nordvest. De primære rum er derfor orienteret mod disse verdenshjørner for at give et optimalt samspil mellem inde- og uderum. Køkken/alrummet er husets centerakse som opdeler afdeling med værelser og “voksenafdeling”.

Energi og miljø

Huset er med vedvarende energi i form af luft/vand varmepumpe samt integreret solcelleanlæg på taget.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre dagslys
  • Nemmere vedligeholdelse
  • Ældrevenligt design

Jan Smidt Andreasen, A1 Tegnestue ApS

En bolig skal danne rammen om en families liv i mange år. En bygning er en del...

Se billeder af projektet

Projektet tager udgangspunkt i bygherres krav og ønsker til husets funktioner. Generelt er det lagt vægt på at udnytte grunden mod syd- og vest eftersom dette giver mulighed for at nyde sommersolen fra den helt tidlige formiddag til de sidste solstråler der forsvinder mod nordvest. De primære rum er derfor orienteret mod disse verdenshjørner for at give et optimalt samspil mellem inde- og uderum. Køkken/alrummet er husets centerakse som opdeler afdeling med værelser og “voksenafdeling”. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Villa Petersen, Facade

-

Projektet tager udgangspunkt i bygherres krav og ønsker til husets funktioner. Generelt er det lagt vægt på at udnytte grunden mod syd- og vest eftersom dette giver mulighed for at nyde sommersolen fra den helt tidlige formiddag til de sidste solstråler der forsvinder mod nordvest. De primære rum er derfor orienteret mod disse verdenshjørner for at give et optimalt samspil mellem inde- og uderum. Køkken/alrummet er husets centerakse som opdeler afdeling med værelser og “voksenafdeling”. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Stue
Villa Petersen, Stue

Indvendig mur opført i genbrugssten.

Projektet tager udgangspunkt i bygherres krav og ønsker til husets funktioner. Generelt er det lagt vægt på at udnytte grunden mod syd- og vest eftersom dette giver mulighed for at nyde sommersolen fra den helt tidlige formiddag til de sidste solstråler der forsvinder mod nordvest. De primære rum er derfor orienteret mod disse verdenshjørner for at give et optimalt samspil mellem inde- og uderum. Køkken/alrummet er husets centerakse som opdeler afdeling med værelser og “voksenafdeling”. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Villa Petersen, Terrasse/altan

-

Projektet tager udgangspunkt i bygherres krav og ønsker til husets funktioner. Generelt er det lagt vægt på at udnytte grunden mod syd- og vest eftersom dette giver mulighed for at nyde sommersolen fra den helt tidlige formiddag til de sidste solstråler der forsvinder mod nordvest. De primære rum er derfor orienteret mod disse verdenshjørner for at give et optimalt samspil mellem inde- og uderum. Køkken/alrummet er husets centerakse som opdeler afdeling med værelser og “voksenafdeling”. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Villa Petersen, Facade

Indhak i facaden og overdækning som markere indgangen til huset.

Projektet tager udgangspunkt i bygherres krav og ønsker til husets funktioner. Generelt er det lagt vægt på at udnytte grunden mod syd- og vest eftersom dette giver mulighed for at nyde sommersolen fra den helt tidlige formiddag til de sidste solstråler der forsvinder mod nordvest. De primære rum er derfor orienteret mod disse verdenshjørner for at give et optimalt samspil mellem inde- og uderum. Køkken/alrummet er husets centerakse som opdeler afdeling med værelser og “voksenafdeling”. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Entré
Villa Petersen, Entré

Genbrugssten i entréen som bidrager med god kontrast til de øvrige vægge.

  • -
  • Indvendig mur opført i genbrugssten.
  • -
  • Indhak i facaden og overdækning som markere indgangen til huset.
  • Genbrugssten i entréen som bidrager med god kontrast til de øvrige vægge.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem. Læs mere ›