tilbygning til villa, oneroom, bjarnefrostdesignoffice,

Bliv ringet op gratis af Bjarne Frost

Skriv en besked herunder eller ring

Villa ved Botanisk Have i Aarhus

Tilbygning til fritliggende hus

Tilbygning og renovering af klassisk villa fra 1926 I Aarhus Centrum. Huset er et Bedre byggeskik hus, med glat pudset facade og tegltag. Vinduer er udskiftet til klassiske vinduer, men med et mere rent og enkelt udtryk, dette giver huset både ud som inde, et lettere udtryk og tillader mere lys ind I huset.Der er ligeledes lavet et tilbygning til huset, hvor køkkenet nu er placeret. Dette rum på ca.50m2 giver mulighed for en stor terrasse med udsigt over botanisk have.

Energi og miljø

Huset er stort og ikke specielt energi venligt, nye vinduer, isolering af lofter m.m. har dog gjort en forskel på energiforbruget.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Bjarne Frost, Tegnestuen Bjarne Frost Design Office

Vi arbejder gerne over hele landet, fortiden er det rigtig meget i København og...

Se billeder af projektet

Tilbygning og renovering af klassisk villa fra 1926 I Aarhus Centrum. Huset er et Bedre byggeskik hus, med glat pudset facade og tegltag. Vinduer er udskiftet til klassiske vinduer, men med et mere rent og enkelt udtryk, dette giver huset både ud som inde, et lettere udtryk og tillader mere lys ind I huset.Der er ligeledes lavet et tilbygning til huset, hvor køkkenet nu er placeret. Dette rum på ca.50m2 giver mulighed for en stor terrasse med udsigt over botanisk have.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Villa ved Botanisk Have i Aarhus, Facade

Ovenpå tilbygningen, der er indrettet som køkken, blev der plads til en meget stor og fin terresse, med udsigt over botanisk have.

Tilbygning og renovering af klassisk villa fra 1926 I Aarhus Centrum. Huset er et Bedre byggeskik hus, med glat pudset facade og tegltag. Vinduer er udskiftet til klassiske vinduer, men med et mere rent og enkelt udtryk, dette giver huset både ud som inde, et lettere udtryk og tillader mere lys ind I huset.Der er ligeledes lavet et tilbygning til huset, hvor køkkenet nu er placeret. Dette rum på ca.50m2 giver mulighed for en stor terrasse med udsigt over botanisk have.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Villa ved Botanisk Have i Aarhus, Køkken

Det store indue ind til køkkenet, samt terressen, med stålrammer.

Tilbygning og renovering af klassisk villa fra 1926 I Aarhus Centrum. Huset er et Bedre byggeskik hus, med glat pudset facade og tegltag. Vinduer er udskiftet til klassiske vinduer, men med et mere rent og enkelt udtryk, dette giver huset både ud som inde, et lettere udtryk og tillader mere lys ind I huset.Der er ligeledes lavet et tilbygning til huset, hvor køkkenet nu er placeret. Dette rum på ca.50m2 giver mulighed for en stor terrasse med udsigt over botanisk have.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Villa ved Botanisk Have i Aarhus, Køkken

billed af køkken, samt fra den store sammenlagte stue.

Tilbygning og renovering af klassisk villa fra 1926 I Aarhus Centrum. Huset er et Bedre byggeskik hus, med glat pudset facade og tegltag. Vinduer er udskiftet til klassiske vinduer, men med et mere rent og enkelt udtryk, dette giver huset både ud som inde, et lettere udtryk og tillader mere lys ind I huset.Der er ligeledes lavet et tilbygning til huset, hvor køkkenet nu er placeret. Dette rum på ca.50m2 giver mulighed for en stor terrasse med udsigt over botanisk have.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Villa ved Botanisk Have i Aarhus, Stue

Ved sammenlægningen af to stuer, er der opnået et sjældent stort og gennemlys rum, som spænder gennem husets bredde. Idet dette medfører nogle konstruktive udfordringer, valgte vi at udføre loftet som til klassisk kassette loft, som derved skjuler de kons

Tilbygning og renovering af klassisk villa fra 1926 I Aarhus Centrum. Huset er et Bedre byggeskik hus, med glat pudset facade og tegltag. Vinduer er udskiftet til klassiske vinduer, men med et mere rent og enkelt udtryk, dette giver huset både ud som inde, et lettere udtryk og tillader mere lys ind I huset.Der er ligeledes lavet et tilbygning til huset, hvor køkkenet nu er placeret. Dette rum på ca.50m2 giver mulighed for en stor terrasse med udsigt over botanisk have.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Villa ved Botanisk Have i Aarhus, Køkken

køkken elementer er organiseret i en række, køkken er leveret fra BoForm.

  • Ovenpå tilbygningen, der er indrettet som køkken, blev der plads til en meget stor og fin terresse, med udsigt over botanisk have.
  • Det store indue ind til køkkenet, samt terressen, med stålrammer.
  • billed af køkken, samt fra den store sammenlagte stue.
  • Ved sammenlægningen af to stuer, er der opnået et sjældent stort og gennemlys rum, som spænder gennem husets bredde. Idet dette medfører nogle konstruktive udfordringer, valgte vi at udføre loftet som til klassisk kassette loft, som derved skjuler de kons
  • køkken elementer er organiseret i en række, køkken er leveret fra BoForm.
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger.
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger. Læs mere ›