moderne villa, kubistisk, lysindfald, enfamilieshus, villa, modern architecture, modern, scandinavian architecture, scandinavian design, dansk arkitektur, nordic architecture, nordic design, Petersen tegl, egetræsvinduer, egetræ, brick, mursten, Baksarkit

Bliv ringet op gratis af Rasmus Bak

Skriv en besked herunder eller ring

Villa W

Nybygget fritliggende hus

Vores bygherre på dette projekt købte i 2012 en kuperet dobbelt parcelgrund tæt på strand og skov. Målet var at bygge deres drømmehus, hvor et af de største ønsker var at skabe et moderne hjem og samtidig bevare følelsen af hjemlighed og hygge.
Huset er opført af få, men gode materialer. Sammen med lysindfaldet fra de store vinduespartier er materialerne med til at give huset karakter og stoflighed.

Energi og miljø

Huset er bygget i gedigne, holdbare materialer som patinerer smukt, således at der ikke skal skiftes materialer efter en kort årrække.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Familievenlige løsninger

Rasmus Bak, BAKS ARKITEKTER

Det handler om helhed · Det hele er en detalje Hos Baks Arkitekter arbejder…

Se billeder af projektet

Vores bygherre på dette projekt købte i 2012 en kuperet dobbelt parcelgrund tæt på strand og skov. Målet var at bygge deres drømmehus, hvor et af de største ønsker var at skabe et moderne hjem og samtidig bevare følelsen af hjemlighed og hygge.
Huset er opført af få, men gode materialer. Sammen med lysindfaldet fra de store vinduespartier er materialerne med til at give huset karakter og stoflighed. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Villa W, Facade

Mod sydvest er huset åbnet op mod naturen med store vindues- og dørpartier i glas, der sørger for naturligt dagslys det meste af dagen. Terrassen på øverste etage gør terrassen nedenunder overdækket og forlænger dermed muligheden for at kunne sidde ude.

Vores bygherre på dette projekt købte i 2012 en kuperet dobbelt parcelgrund tæt på strand og skov. Målet var at bygge deres drømmehus, hvor et af de største ønsker var at skabe et moderne hjem og samtidig bevare følelsen af hjemlighed og hygge.
Huset er opført af få, men gode materialer. Sammen med lysindfaldet fra de store vinduespartier er materialerne med til at give huset karakter og stoflighed. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Villa W, Facade

Facaden mod vejen har mindre vinduer, så forbipasserende ikke kan kigge ind. Murstenene er fra Petersen Tegl og har et fint nuancespil, der skifter udtryk afhængig af lysforholdene. Familien kører med bilen direkte ind i underetagens garage.

Foto: Andr

Vores bygherre på dette projekt købte i 2012 en kuperet dobbelt parcelgrund tæt på strand og skov. Målet var at bygge deres drømmehus, hvor et af de største ønsker var at skabe et moderne hjem og samtidig bevare følelsen af hjemlighed og hygge.
Huset er opført af få, men gode materialer. Sammen med lysindfaldet fra de store vinduespartier er materialerne med til at give huset karakter og stoflighed. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Haveplan
Villa W, Haveplan

I en vinkel rundt om huset er der anlagt et terrassedæk i egetræ, der flugter med gulvniveauet, hvilket gør, at terrassen opleves som en forlængelse af gulvet indendøre. Ude og inde kommer dermed til at flyde sammen.

Foto: Andreas Mikkel Hansen

Vores bygherre på dette projekt købte i 2012 en kuperet dobbelt parcelgrund tæt på strand og skov. Målet var at bygge deres drømmehus, hvor et af de største ønsker var at skabe et moderne hjem og samtidig bevare følelsen af hjemlighed og hygge.
Huset er opført af få, men gode materialer. Sammen med lysindfaldet fra de store vinduespartier er materialerne med til at give huset karakter og stoflighed. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Stue
Villa W, Stue

Vinduer på første og anden salen flyder sammen til ét vinduesparti, der både giver masser af lys indenfor, en storslået udsigt og rent visuelt får de to etager til at flyde sammen. Fra de primære opholdsrum i stueetagen er der adgang til terrasse.

Foto

Vores bygherre på dette projekt købte i 2012 en kuperet dobbelt parcelgrund tæt på strand og skov. Målet var at bygge deres drømmehus, hvor et af de største ønsker var at skabe et moderne hjem og samtidig bevare følelsen af hjemlighed og hygge.
Huset er opført af få, men gode materialer. Sammen med lysindfaldet fra de store vinduespartier er materialerne med til at give huset karakter og stoflighed. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Stue
Villa W, Stue

Brændeovnen er placeret, så den virker som rumdeler og kan nydes både fra køkkenalrummet og pejsestuen. Muren er pudset op i fliselim og har næsten samme grå, rå look som betongulvet.

Foto: Andreas Mikkel Hansen

Vores bygherre på dette projekt købte i 2012 en kuperet dobbelt parcelgrund tæt på strand og skov. Målet var at bygge deres drømmehus, hvor et af de største ønsker var at skabe et moderne hjem og samtidig bevare følelsen af hjemlighed og hygge.
Huset er opført af få, men gode materialer. Sammen med lysindfaldet fra de store vinduespartier er materialerne med til at give huset karakter og stoflighed. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Køkken
Villa W, Køkken

Interiøret er holdt i afdæmpede nuancer og gode materialer.

Foto: Andreas Mikkel Hansen

Vores bygherre på dette projekt købte i 2012 en kuperet dobbelt parcelgrund tæt på strand og skov. Målet var at bygge deres drømmehus, hvor et af de største ønsker var at skabe et moderne hjem og samtidig bevare følelsen af hjemlighed og hygge.
Huset er opført af få, men gode materialer. Sammen med lysindfaldet fra de store vinduespartier er materialerne med til at give huset karakter og stoflighed. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Køkken
Villa W, Køkken

Det 3,5 meter lange spisebord i gamle gulvplanker er placeret i en del af huset, hvor der kig op til næste etage. Over bordet fremhæver loftslamper det dobbelthøje rum. Køkkenet er designmæssigt holdt helt enkelt for at understrege de skarpe linier.

Fo

Vores bygherre på dette projekt købte i 2012 en kuperet dobbelt parcelgrund tæt på strand og skov. Målet var at bygge deres drømmehus, hvor et af de største ønsker var at skabe et moderne hjem og samtidig bevare følelsen af hjemlighed og hygge.
Huset er opført af få, men gode materialer. Sammen med lysindfaldet fra de store vinduespartier er materialerne med til at give huset karakter og stoflighed. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Stue
Villa W, Stue

På øverste etage er der en ekstra stue, som står i åben forbindelse med køkken-alrummet. Huset er tegnet med henblik på, at familien i fremtiden vil bo der med større børn, som sandsynligvis vil sætte pris på at have deres egen hyggeafdeling med vennerne.

Vores bygherre på dette projekt købte i 2012 en kuperet dobbelt parcelgrund tæt på strand og skov. Målet var at bygge deres drømmehus, hvor et af de største ønsker var at skabe et moderne hjem og samtidig bevare følelsen af hjemlighed og hygge.
Huset er opført af få, men gode materialer. Sammen med lysindfaldet fra de store vinduespartier er materialerne med til at give huset karakter og stoflighed. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Wellness-rum
Villa W, Wellness-rum

Fra badeværelset er der direkte adgang til tagterrassen.
Badeværelset er inspireret af stemningen som man finder i spa og kurbade verden over.

Foto: Andreas Mikkel Hansen

Vores bygherre på dette projekt købte i 2012 en kuperet dobbelt parcelgrund tæt på strand og skov. Målet var at bygge deres drømmehus, hvor et af de største ønsker var at skabe et moderne hjem og samtidig bevare følelsen af hjemlighed og hygge.
Huset er opført af få, men gode materialer. Sammen med lysindfaldet fra de store vinduespartier er materialerne med til at give huset karakter og stoflighed. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Wellness-rum
Villa W, Wellness-rum

Indretningen i badeværelset er holdt enkelt, så hvert et møbel og alle materialer får lov at træde frem.

Foto: Andreas Mikkel Hansen

  • Mod sydvest er huset åbnet op mod naturen med store vindues- og dørpartier i glas, der sørger for naturligt dagslys det meste af dagen. Terrassen på øverste etage gør terrassen nedenunder overdækket og forlænger dermed muligheden for at kunne sidde ude.
  • Facaden mod vejen har mindre vinduer, så forbipasserende ikke kan kigge ind. Murstenene er fra Petersen Tegl og har et fint nuancespil, der skifter udtryk afhængig af lysforholdene. Familien kører med bilen direkte ind i underetagens garage.

Foto: Andr
  • I en vinkel rundt om huset er der anlagt et terrassedæk i egetræ, der flugter med gulvniveauet, hvilket gør, at terrassen opleves som en forlængelse af gulvet indendøre. Ude og inde kommer dermed til at flyde sammen. 

Foto: Andreas Mikkel Hansen
  • Vinduer på første og anden salen flyder sammen til ét vinduesparti, der både giver masser af lys indenfor, en storslået udsigt og rent visuelt får de to etager til at flyde sammen. Fra de primære opholdsrum i stueetagen er der adgang til terrasse.

Foto
  • Brændeovnen er placeret, så den virker som rumdeler og kan nydes både fra køkkenalrummet og pejsestuen. Muren er pudset op i fliselim og har næsten samme grå, rå look som betongulvet.

Foto: Andreas Mikkel Hansen
  • Interiøret er holdt i afdæmpede nuancer og gode materialer.

Foto: Andreas Mikkel Hansen
  • Det 3,5 meter lange spisebord i gamle gulvplanker er placeret i en del af huset, hvor der kig op til næste etage. Over bordet fremhæver loftslamper det dobbelthøje rum. Køkkenet er designmæssigt holdt helt enkelt for at understrege de skarpe linier.

Fo
  • På øverste etage er der en ekstra stue, som står i åben forbindelse med køkken-alrummet. Huset er tegnet med henblik på, at familien i fremtiden vil bo der med større børn, som sandsynligvis vil sætte pris på at have deres egen hyggeafdeling med vennerne.
  • Fra badeværelset er der direkte adgang til tagterrassen. 
Badeværelset er inspireret af stemningen som man finder i spa og kurbade verden over.

Foto: Andreas Mikkel Hansen
  • Indretningen i badeværelset er holdt enkelt, så hvert et møbel og alle materialer får lov at træde frem.

Foto: Andreas Mikkel Hansen
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem. Læs mere ›