Vinkeltilbygning i to etager.

Bliv ringet op gratis af Pernille Arends

Skriv en besked herunder eller ring

Vinkeltilbygning i to etager

Tilbygning til fritliggende hus

Parcelhuset fra 1984 var utidssvarende indrettet, manglede børneværelser og et ekstra badeværelse. Bryggerset var trangt, og familien ønskede åbenplan køkken/alrum og stue. Tagetagen var desuden upraktisk indrettet med en stor balkon og repos.
Tilbygningen udvidede boligen i begge etager uden at gribe ind i installationerne i bryggers, køkken og bad, som var nyere og velfungerende. Husets tag og facader var også i god stand, og familien ønskede ikke at investere i at ændre arkitekturen.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Familievenlige løsninger

Pernille Arends, Arends Arkitekter IVS

Pernille Arends har gennem 20 år specialiseret sig i at rådgive private familier...

Se billeder af projektet

Parcelhuset fra 1984 var utidssvarende indrettet, manglede børneværelser og et ekstra badeværelse. Bryggerset var trangt, og familien ønskede åbenplan køkken/alrum og stue. Tagetagen var desuden upraktisk indrettet med en stor balkon og repos.
Tilbygningen udvidede boligen i begge etager uden at gribe ind i installationerne i bryggers, køkken og bad, som var nyere og velfungerende. Husets tag og facader var også i god stand, og familien ønskede ikke at investere i at ændre arkitekturen.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Vinkeltilbygning i to etager, Facade

Haven vender overvejende mod nordøst, hvilket ikke er optimalt, men der er etableret udgang fra stuen til en terrasse på husets sydfacade.

Parcelhuset fra 1984 var utidssvarende indrettet, manglede børneværelser og et ekstra badeværelse. Bryggerset var trangt, og familien ønskede åbenplan køkken/alrum og stue. Tagetagen var desuden upraktisk indrettet med en stor balkon og repos.
Tilbygningen udvidede boligen i begge etager uden at gribe ind i installationerne i bryggers, køkken og bad, som var nyere og velfungerende. Husets tag og facader var også i god stand, og familien ønskede ikke at investere i at ændre arkitekturen.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Vinkeltilbygning i to etager, Facade

Tilbygningen udvider stuen mød øst.

Parcelhuset fra 1984 var utidssvarende indrettet, manglede børneværelser og et ekstra badeværelse. Bryggerset var trangt, og familien ønskede åbenplan køkken/alrum og stue. Tagetagen var desuden upraktisk indrettet med en stor balkon og repos.
Tilbygningen udvidede boligen i begge etager uden at gribe ind i installationerne i bryggers, køkken og bad, som var nyere og velfungerende. Husets tag og facader var også i god stand, og familien ønskede ikke at investere i at ændre arkitekturen.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Vinkeltilbygning i to etager, Facade

Det gamle hus ses til venstre, tilbygningen til højre.

Parcelhuset fra 1984 var utidssvarende indrettet, manglede børneværelser og et ekstra badeværelse. Bryggerset var trangt, og familien ønskede åbenplan køkken/alrum og stue. Tagetagen var desuden upraktisk indrettet med en stor balkon og repos.
Tilbygningen udvidede boligen i begge etager uden at gribe ind i installationerne i bryggers, køkken og bad, som var nyere og velfungerende. Husets tag og facader var også i god stand, og familien ønskede ikke at investere i at ændre arkitekturen.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Vinkeltilbygning i to etager, Facade

Opholdsstuen i tilbygningen har udgang til terrasser mod nord og syd. Køkkenet er udvidet og har fået udgang til terrasse mod nordøst.

Parcelhuset fra 1984 var utidssvarende indrettet, manglede børneværelser og et ekstra badeværelse. Bryggerset var trangt, og familien ønskede åbenplan køkken/alrum og stue. Tagetagen var desuden upraktisk indrettet med en stor balkon og repos.
Tilbygningen udvidede boligen i begge etager uden at gribe ind i installationerne i bryggers, køkken og bad, som var nyere og velfungerende. Husets tag og facader var også i god stand, og familien ønskede ikke at investere i at ændre arkitekturen.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Vinkeltilbygning i to etager, Stue

De to kamre mod nord er nedlagt. Køkkenet er udvidet med en spiseplads, og også både bryggers og stue er blevet væsentligt større. Køkken, bad og trappe er ikke berørt.

Parcelhuset fra 1984 var utidssvarende indrettet, manglede børneværelser og et ekstra badeværelse. Bryggerset var trangt, og familien ønskede åbenplan køkken/alrum og stue. Tagetagen var desuden upraktisk indrettet med en stor balkon og repos.
Tilbygningen udvidede boligen i begge etager uden at gribe ind i installationerne i bryggers, køkken og bad, som var nyere og velfungerende. Husets tag og facader var også i god stand, og familien ønskede ikke at investere i at ændre arkitekturen.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Værelse
Vinkeltilbygning i to etager, Værelse

En åben balkon mod syd er nedlagt. Der er indrettet tre store værelser, en møblérbar repos og et nyt badeværelse på 1. sal.

  • Haven vender overvejende mod nordøst, hvilket ikke er optimalt, men der er etableret udgang fra stuen til en terrasse på husets sydfacade.
  • Tilbygningen udvider stuen mød øst.
  • Det gamle hus ses til venstre, tilbygningen til højre.
  • Opholdsstuen i tilbygningen har udgang til terrasser mod nord og syd. Køkkenet er udvidet og har fået udgang til terrasse mod nordøst.
  • De to kamre mod nord er nedlagt. Køkkenet er udvidet med en spiseplads, og også både bryggers og stue er blevet væsentligt større. Køkken, bad og trappe er ikke berørt.
  • En åben balkon mod syd er nedlagt. Der er indrettet tre store værelser, en møblérbar repos og et nyt badeværelse på 1. sal.
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem.
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem. Læs mere ›