baks arkitekter ankomst carport garage scandinavian modern architecture house arkitekttegnet arkitektur modern moderne klassisk classic nordic nordisk minimalistic minimalism minimalistisk villa hus sort black brick wood silhouette warm liebhaver liebhave

Bliv ringet op gratis af Rasmus Bak

Skriv en besked herunder eller ring

Wood House

Nybygget fritliggende hus

Dette moderne træhus ligger på en skrånende grund, hvor man ankommer i det øverste plan, som rummer alle de primære opholdsrum og udnytter udsigten ud over grunden, mens værelser og sekundære rum ligger i den nederste etage, der graver sig ind i skråningen. Det sorte træværk skaber et grafisk udtryk og der hvor man har skåret sig ind i den sorte masse, bliver udtrykket blødt op med naturtræ.

Energi og miljø

Fokus har været på bæredygtige materiale- og konstruktionsvalg, samt kompromisløse løsninger, for at sikre et optimalt miljømæssigt resultat med sundt indeklima.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Flere rum
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2

Rasmus Bak, BAKS ARKITEKTER

Det handler om helhed · Det hele er en detalje. Hos Baks Arkitekter arbejder...

Se billeder af projektet

Dette moderne træhus ligger på en skrånende grund, hvor man ankommer i det øverste plan, som rummer alle de primære opholdsrum og udnytter udsigten ud over grunden, mens værelser og sekundære rum ligger i den nederste etage, der graver sig ind i skråningen. Det sorte træværk skaber et grafisk udtryk og der hvor man har skåret sig ind i den sorte masse, bliver udtrykket blødt op med naturtræ. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Wood House, Terrasse/altan

Gårdrummet skaber en vigtig forbindelse mellem ophold inde og ude. Mens man opholder sig i køkken og stue har man hele tiden visuel kontakt til sine børn der frit kan lege udenfor.

Dette moderne træhus ligger på en skrånende grund, hvor man ankommer i det øverste plan, som rummer alle de primære opholdsrum og udnytter udsigten ud over grunden, mens værelser og sekundære rum ligger i den nederste etage, der graver sig ind i skråningen. Det sorte træværk skaber et grafisk udtryk og der hvor man har skåret sig ind i den sorte masse, bliver udtrykket blødt op med naturtræ. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Wood House, Facade

Fra værelser nederst i huset til de fælles opholdsrum på etagen over har man fra alle rum sammen fine udsyn til storslået og vild natur.

Dette moderne træhus ligger på en skrånende grund, hvor man ankommer i det øverste plan, som rummer alle de primære opholdsrum og udnytter udsigten ud over grunden, mens værelser og sekundære rum ligger i den nederste etage, der graver sig ind i skråningen. Det sorte træværk skaber et grafisk udtryk og der hvor man har skåret sig ind i den sorte masse, bliver udtrykket blødt op med naturtræ. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Indgangsparti
Wood House, Indgangsparti

Grunden giver mulighed for parkering og andet praktisk opbevaring som bliver samlet bagerst i huset og er med at blænde af og give plads til privathed.

Dette moderne træhus ligger på en skrånende grund, hvor man ankommer i det øverste plan, som rummer alle de primære opholdsrum og udnytter udsigten ud over grunden, mens værelser og sekundære rum ligger i den nederste etage, der graver sig ind i skråningen. Det sorte træværk skaber et grafisk udtryk og der hvor man har skåret sig ind i den sorte masse, bliver udtrykket blødt op med naturtræ. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Wood House, Facade

Husets form taler sit tydelige sprog om hvordan bygningen er lukket fra en side og åbner sig ud imod naturen.

  • Gårdrummet skaber en vigtig forbindelse mellem ophold inde og ude. Mens man opholder sig i køkken og stue har man hele tiden visuel kontakt til sine børn der frit kan lege udenfor.
  • Fra værelser nederst i huset til de fælles opholdsrum på etagen over har man fra alle rum sammen fine udsyn til storslået og vild natur.
  • Grunden giver mulighed for parkering og andet praktisk opbevaring som bliver samlet bagerst i huset og er med at blænde af og give plads til privathed.
  • Husets form taler sit tydelige sprog  om hvordan bygningen er lukket fra en side og åbner sig ud imod naturen.
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger.
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger. Læs mere ›