Huset ligger på en skøn grund midt i en lysning i skoven.

Bliv ringet op gratis af Charles Bessard

Skriv en besked herunder eller ring

Y-formet bolig i en skovlysning

Nybygget fritliggende hus

Placeret i en lysning i skoven tilbyder stedet en smuk udsigt med gode muligheder for solrig eksponering.
Huset er formet som et Y for at opnå bedst mulig udsigt og et behageligt lysindfald. Planen er åben uden skillevægge kun opdelt af volumener, der er designet som store møbler i varme materialer.
For at opfylde lokalplanerne er halvdelen af husets funktioner placeret i kælderniveau. En nedsunket gårdhave giver lys til gæsteværelserne, mens soveværelset vender mod en uddybning i haven.

Charles Bessard, BESSARDs' STUDIO / Powerhouse Company ApS

Hos Powerhouse Company arbejder vi for at skabe balance og sammenhæng mellem...

Se billeder af projektet

Placeret i en lysning i skoven tilbyder stedet en smuk udsigt med gode muligheder for solrig eksponering.
Huset er formet som et Y for at opnå bedst mulig udsigt og et behageligt lysindfald. Planen er åben uden skillevægge kun opdelt af volumener, der er designet som store møbler i varme materialer. 
For at opfylde lokalplanerne er halvdelen af husets funktioner placeret i kælderniveau. En nedsunket gårdhave giver lys til gæsteværelserne, mens soveværelset vender mod en uddybning i haven.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Y-formet bolig i en skovlysning, Facade

Huset ligger på en skøn grund midt i en lysning i skoven.
Foto: Bas Princen

Placeret i en lysning i skoven tilbyder stedet en smuk udsigt med gode muligheder for solrig eksponering.
Huset er formet som et Y for at opnå bedst mulig udsigt og et behageligt lysindfald. Planen er åben uden skillevægge kun opdelt af volumener, der er designet som store møbler i varme materialer. 
For at opfylde lokalplanerne er halvdelen af husets funktioner placeret i kælderniveau. En nedsunket gårdhave giver lys til gæsteværelserne, mens soveværelset vender mod en uddybning i haven.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Y-formet bolig i en skovlysning, Facade

For at opfylde lokalplanerne er halvdelen af husets funktioner placeret i kælderniveau.
Foto: Bas Princen

Placeret i en lysning i skoven tilbyder stedet en smuk udsigt med gode muligheder for solrig eksponering.
Huset er formet som et Y for at opnå bedst mulig udsigt og et behageligt lysindfald. Planen er åben uden skillevægge kun opdelt af volumener, der er designet som store møbler i varme materialer. 
For at opfylde lokalplanerne er halvdelen af husets funktioner placeret i kælderniveau. En nedsunket gårdhave giver lys til gæsteværelserne, mens soveværelset vender mod en uddybning i haven.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Y-formet bolig i en skovlysning, Facade

Huset er formet som et Y for at opnå bedst mulig udsigt og et behageligt lysindfald.

Placeret i en lysning i skoven tilbyder stedet en smuk udsigt med gode muligheder for solrig eksponering.
Huset er formet som et Y for at opnå bedst mulig udsigt og et behageligt lysindfald. Planen er åben uden skillevægge kun opdelt af volumener, der er designet som store møbler i varme materialer. 
For at opfylde lokalplanerne er halvdelen af husets funktioner placeret i kælderniveau. En nedsunket gårdhave giver lys til gæsteværelserne, mens soveværelset vender mod en uddybning i haven.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Y-formet bolig i en skovlysning, Facade

På terrassen kan man nyde udsynet til de høje træer i skoven.
Foto: Bas Princen

Placeret i en lysning i skoven tilbyder stedet en smuk udsigt med gode muligheder for solrig eksponering.
Huset er formet som et Y for at opnå bedst mulig udsigt og et behageligt lysindfald. Planen er åben uden skillevægge kun opdelt af volumener, der er designet som store møbler i varme materialer. 
For at opfylde lokalplanerne er halvdelen af husets funktioner placeret i kælderniveau. En nedsunket gårdhave giver lys til gæsteværelserne, mens soveværelset vender mod en uddybning i haven.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Y-formet bolig i en skovlysning, Facade

Planen er åben uden skillevægge kun opdelt af volumener i varme materialer.
Foto: Bas Princen

Placeret i en lysning i skoven tilbyder stedet en smuk udsigt med gode muligheder for solrig eksponering.
Huset er formet som et Y for at opnå bedst mulig udsigt og et behageligt lysindfald. Planen er åben uden skillevægge kun opdelt af volumener, der er designet som store møbler i varme materialer. 
For at opfylde lokalplanerne er halvdelen af husets funktioner placeret i kælderniveau. En nedsunket gårdhave giver lys til gæsteværelserne, mens soveværelset vender mod en uddybning i haven.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Y-formet bolig i en skovlysning, Facade

Foran terrassen er der store glaspartier.
Foto: Bas Princen

Placeret i en lysning i skoven tilbyder stedet en smuk udsigt med gode muligheder for solrig eksponering.
Huset er formet som et Y for at opnå bedst mulig udsigt og et behageligt lysindfald. Planen er åben uden skillevægge kun opdelt af volumener, der er designet som store møbler i varme materialer. 
For at opfylde lokalplanerne er halvdelen af husets funktioner placeret i kælderniveau. En nedsunket gårdhave giver lys til gæsteværelserne, mens soveværelset vender mod en uddybning i haven.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Stue
Y-formet bolig i en skovlysning, Stue

Foto: Bas Princen

Placeret i en lysning i skoven tilbyder stedet en smuk udsigt med gode muligheder for solrig eksponering.
Huset er formet som et Y for at opnå bedst mulig udsigt og et behageligt lysindfald. Planen er åben uden skillevægge kun opdelt af volumener, der er designet som store møbler i varme materialer. 
For at opfylde lokalplanerne er halvdelen af husets funktioner placeret i kælderniveau. En nedsunket gårdhave giver lys til gæsteværelserne, mens soveværelset vender mod en uddybning i haven.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Y-formet bolig i en skovlysning, Facade

Foto: Bas Princen

  • Huset ligger på en skøn grund midt i en lysning i skoven. 
Foto: Bas Princen
  • For at opfylde lokalplanerne er halvdelen af husets funktioner placeret i kælderniveau.
Foto: Bas Princen
  • Huset er formet som et Y for at opnå bedst mulig udsigt og et behageligt lysindfald.
  • På terrassen kan man nyde udsynet til de høje træer i skoven.
Foto: Bas Princen
  • Planen er åben uden skillevægge kun opdelt af volumener i varme materialer. 
Foto: Bas Princen
  • Foran terrassen er der store glaspartier.
Foto: Bas Princen
  • Foto: Bas Princen
  • Foto: Bas Princen
Få nyt fra Danske BoligArkitekter
Få nyt fra Danske BoligArkitekter Læs mere ›