Liebhaverboliger

Liebhaverboliger er noget de færreste kommer i nærheden af at eje, men man lov vel at drømme!
Liebhaveri handler om at dyrke det enestående og unikke og skille sig ud fra mængden - og så om de gode materialer.
Kom med indenfor i de arkitekttegnede liebhaverboliger her. 

Bliv klogere på liebhaverboliger her

Hvad er liebhaverboliger?

En liebhaverbolig kan være meget forskellige, men for at falde i kategorien liebhaveri, skal boligen være unik. En liebhaverbolig kan være en herskabslejlighed i det indre København, en landejendom i det nordlige jylland, et sommerhus i det sydfynske øhav eller en pragtvilla uden for Aarhus. Liebhaveriet handler udelukkende om den helt særlig eksklusivitet, som boligen har og derfor har en arkitekttegnet bolig en større chance for at tilfalde kategorien end et typehus, som der er opført hundredevis af.

Hvordan ser liebhaverboliger ud?

Man kan ikke give en formel til hvordan man får en liebhaverbolig, men materialevalget (helst så gedigne som muligt), arkitekturen, atmosfæren, indretningen og udsigten spiller alle en rolle, når vi taler om liebhaveri.  Boligen må altså rumme en historie, et specifikt særpræg, en fantastisk beliggenhed eller en helt særlig arkitektonisk værdi for at blive kaldt en liebhaverbolig. En liebhaverbolig behøver heller ikke være af en bestemt størrelse for at blive betragtet som liebhaveri. En lille bolig, kan være mindst lige så unik som den store. 


Smukke detaljer fra liebhaverboligen til din bolig

Liebhaverboliger er noget kun de færreste har råd til. Men de er fascinerende at kigge på, og fyldt med smukke detaljer og unikke løsninger, som man sagtens kan lade sig inspirere af i sin egen bolig. Kig med her, hvor vi har samlet arkitekternes bedste liebhaverdetaljer.    


Den moderne luksusvilla

Hvor fantastisk er den moderne danske luksusvilla egentlig? Vi giver dig adgang til 4 fantastiske boliger, og viser hvordan dansk luksus tager sig ud, her. 


Lejligheder i luksusklassen

Drømmer du om lejligheder i luksusklassen, så er det her, du skal kigge med. Lejligheder i luksusklassen kræver et særligt øje for muligheder og et stort fokus på detaljer og materialer. Vi har samlet inspiration til dig, der ønsker en luksusbolig.


Reportage: Fra værksted til wellness

Skræddersyet inventar, nænsomme overgange og velvalgte vindueskig forvandlede et tomt atelier ved Ejer Bavnehøj til en æstetisk bolig i perfekt harmoni med haven og den smukke natur.


Liebhavervillaer i klassisk stil

Liebhavervillaer kommer i mange former og stilarter, men det klassiske går aldrig af mode! Se hvordan 4 traditionelle ejendomme gør sig ud som liebhavervillaer.


Reportage: Kreativitet og genfødte kvadratmeter i herskabslejligheden

Med stor opfindsomhed og en mere nutidig planløsning har arkitekt Julie Trier Brøgger opdateret Helen Hilario Jønssons stemningsfyldte herskabslejlighed. Ombygningen har givet plads til en drøm af et køkken, kastet lys i alle hjørner og sat liv til kvadratmeter, der nærmest var døde, efter børnene var flyttet hjemmefra. 


Storslåede patriciervillaer

Drømmer du om patriciervillaer? Patriciervillaer er storslåede og pompøse og materialevalget tilhører luksuskategorien.Se 3 arkitekters bud på hvordan du får det bedste ud af en boligtype som patriciervillaen.


Reportage: Råt til lyst

Familien Philipsens boomerangformede betonhus ligger på en bakketop fra istiden ved Ikast. Fortiden viger nu pladsen for en arkitektur og indretning med internationalt format og fremsyn. Se mere fra betonhuset HER.