Barselsvikariat:

Journalist til Danske BoligArkitekter, 30 timer

Brænder du for digital formidling, og kan du skrive og redigere tekster, så de griber en boligejer? Har du blik for det visuelle, og kan du transformere fagstof til inspirerende artikler og nyhedsbreve? Så er det måske dig, der skal være vores barselsvikar, og hjælpe os med at markedsføre Danmarks dygtigste boligarkitekter.  

Om jobbet

Som en del af holdet får du mulighed for at arbejde kreativt og journalistisk med boligarkitektur og markedsføringen af vores 80 arkitekter. Du får adgang til en digital skatkiste af muligheder med 10.000 billeder og mere end 900 arkitekturprojekter, der bare venter på at blive omsat til informative og inspirerende artikler for boligejere.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Skrive og redigere artikler til vores website
  • Versionere artikler til egne og eksterne medier herunder Bolius’ medier
  • Skrive og udvikle Danske BoligArkitekters nyhedsbreve
  • Uploade indhold i vores CMS system
  • Lettere billedredigering i Photoshop
     

Om dig

Du skriver let og levende, og har en stor interesse i bolig- og livsstilsstof. Du er hjemmevant med at skrive hurtige inspirationsartikler, men går heller ikke af vejen, hvis der er brug for en boligreportage eller en researchkrævende fakta-artikel. Du har æstetisk sans og kan med sikker hånd transformere tekst og billeder til inspirerende visuelt indhold til vores website og sociale medier. 

Som person er du udadvendt, opsøgende og idérig. Du har et veludviklet digitalt mindset og ved, hvad der fungerer på forskellige digitale platforme. Du har erfaring med nyhedsbreve, forstår potentialet, og kan derfor byde ind med friske ideer og forbedringsforslag.

Du har formentlig en uddannelse inden for journalistik eller kommunikation. Men egentlig går vi ikke så meget op i din uddannelsesmæssige baggrund, når blot du mestrer dit håndværk og har kompetencer, der matcher ovenstående ønsker. 

Vi tilbyder

Et spændende 11 måneders barselsvikariat med fleksible forhold og gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Stillingen er en 30 timers stilling med tiltrædelse primo september. Danske BoligArkitekter har til huse i Videncentret Bolius, der ligger i hjertet af København. I Danske BoligArkitekter får du to engagerede kolleger samt muligheden for at samarbejde og dele arbejdsplads med de øvrige 40 medarbejdere i Bolius. 

Sådan søger du

•    Send din skriftlige ansøgning ved at benytte dette link 
•    Vedlæg meget gerne et par skriftlige eksempler på inspirationsartikler og/eller nyhedsbreve. 
•    Vi skal have din ansøgning senest d. 13. juli. Samtaler afholdes i uge 32.  
•    Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Pernille Hjorth på phj@bolius.dk eller mobil 53 73 06 18. 
•    Tiltrædelse primo september 2021. 

Om Danske BoligArkitekter

Formålet med Danske BoligArkitekter er at øge livskvaliteten for boligejere i Danmark, ved at hjælpe dem til at få en bedre bolig. Det gør vi ved at inspirere dem med gode eksempler på vores website, og ved at hjælpe dem med at finde den rette arkitekt til deres eget projekt. Ordningen drives i fællesskab af Danske Arkitektvirksomheder og Videncentret Bolius, og støttes af bl.a. Realdania og Dreyers Fond.

Vi har i øjeblikket 80 selvstændige arkitekter, som hjælper boligejere i hele landet. Hver måned besøger små 45.000 byggelystne brugere vores website, danskeboligarkitekter.dk, hvor vi inspirerer med hundredvis af eksempler på om- og tilbygninger samt nybyggerier. Vi har derudover en hurtigt voksende skare af 70.000+ følgere på sociale medier og til vores nyhedsbrev. 

Vi deler flittigt vores populære indhold med interesserede medier, og derfor vil du kunne finde vores artikler i såvel digitale som trykte medier fx Berlingske Boligen, Bo Bedre og Idényt.