Projekt

0-energihus i Rungsted

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Familievenlige løsninger

Ny 1. sal på parcelhus fra 1963 ved Rungsted Kyst
Samtidig med opførelsen af 1. sal er der gennemført en gennemgribende renovering af stueetagen. Det nye tag er beklædt med naturstensskifer og gulve er belagt med Dinesen plankegulv. Der er anvendt genbrugsmaterialer, herunder bl.a. vinduer og døre.Huset ligger på en 1.017 stor grund med sti direkte til strand med badebro.

Rådgivning omfattede

  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering
  • Byggeledelse og -tilsyn

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Einar Seerup

Einar Seerup