Projekt

CWV13

  • Mere plads
  • Flere rum
  • Bedre dagslys

Villaen fra 1949 er beliggende i et veletableret boligkvarter i Odense. Huset har gennemgået en total renovering samt en ombygning. Eksisterende tagrum er blevet udnyttet til indretning af 3 værelser, bad samt et lille legerum, som er udnyttet over eksisterende loft i stueplan. Projektet er tegnet med udgangspunkt i respekten for de eksisterende linjer og arkitektur og er renoveret i tråd med opførelsestidspunktet. På 1. salen er der også etableret nye kviste, som er tegnet enkelt i deres form, som er passet ind i husets øvrige arkitektur.

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Jan Smidt Andreasen

Jan Smidt Andreasen