Projekt

Funkis om- og tilbygning

Funkisvilla
  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Familievenlige løsninger

Et gammelt hus blev efter bygherrens ønske totalrenoveret, tilbygget og forvandlet til en skarp hvid funkisvilla, som bag facaden gemmer på varme og rum for familien.
Funkisvillaen leger med højderne ude og inde. Og Skærper fortællingen om rummenes liv og funktion. Højest i funkisvillaen er det store køkken alrum, som også åbner sig mod en sydvest vendt terrasse.

Bæredygtige tiltag

Dagslys/passiv solvarme
Lavenergiruder/vinduer

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Simon Peter Kaltoft

Simon Peter Kaltoft