Projekt

Haveplaner, landskabsarkitekt: Atriumgård med spejlbassin

Huse fra 00'erne og frem
  • Æstetisk sammenhæng
  • Flere rum
  • Bedre sammenhæng med uderum

Smuk atriumgård med stort spejlbassin.
Spejlbassinet er tegnet, så det danner en grafisk komposition på fladen i atriumgården. Spejlbassinets detaljer hænger nøje sammen med gårdrummets granitbelægning. F.eks. er vandfladen tegnet, så vandspejlet lige præcis ligger under belægningens kant. På den måde kommer vandfladen til at virke som en udsparring - en slags "spejl" i belægningen.
Vandet er et stillestående vandspejl, der reflekterer himmelrummet. Men det er også muligt at sætte vandet i bevægelse. Når det sker, ledes vandet ind i bassinet ved hjælp af runde og firkantede indløbssten i granit. Der er gjort en dyd ud af detaljerne, så hvert indløb sætter vandet i bevægelse med indløb, udløb og overløb på hver deres, helt specielle måde. Om aftenen sørger integreret lys i bassinets kanter for, at der skabes en hyggelig gårhave stemning. På den måde kan bassinet også nydes om aftenen - set indefra.

Rådgivning omfattede

  • Havedesign
  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Britta Dalsgaard

Britta Dalsgaard