Projekt

Haveplaner, landskabsarkitekt: Overdækket terrasse og udekøkken

Huse fra 00'erne og frem
  • Æstetisk sammenhæng
  • Bedre sammenhæng med uderum
  • Familievenlige løsninger

Haveplanen er tegnet med udgangspunkt i husets indvendige rum og den lange eksisterende terrasse mod vest, hvorfra man til hver en tid skal kunne nyde udsigten ud over marken. Der er derfor ikke placeret noget inden for sigtelinierne fra huset og havens bede og funktioner ”trapper” langsomt ud af og bliver bredere, efterhånden som man kommer ud mod det vestlige skel i haven.
Længst mod nord i haven er placeret et område med en overdækket terrasse i forlængelse af huset. Overdækningen er designet som en helt enkel konstruktion i sortmalet træ. Rummet under overdækningen hår fået et lidt sydlandsk islæt med spiseplads, pizzaovn og hyggekrog med krukker og planter.
Haven indeholder også et bålsted, smukt omkranset af lavendler - et udekøkken ved den eksisterende træterrasse samt et spaområde integreret i et hævet trædæk syd for huset.

Bæredygtige tiltag

Biodiversitet
Faskiner

Rådgivning omfattede

  • Havedesign
  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Britta Dalsgaard