Projekt

Hvid villa + tilbygning med ekstra plads til børn & design-drømme

Huse fra 00'erne og frem
  • Æstetisk sammenhæng
  • Flere rum
  • Bedre sammenhæng med uderum

Arkitektur med merværdi og optimal udnyttelse.
Familien i huset ønskede mere plads, men fik SÅ meget mere. Tilbygning & villa skaber ekstra gode rum både inde og ude på terrassen. Den store loftshøjde på de nye værelser udnyttes til en hems, hvor børnene kan sidde i en hyggekrog og f.eks. læse eller kigge ud over den smukke udsigt over skov og bølgende marker. 2 steder skabes en moderne arkitekttegnet udgave af en karnap med lækre bløde hynder i vindueskarmen, både for udsigten og for hyggens skyld. Et lyst, rummeligt multifunktionsrum med plads til lektielæsning, pladskrævende lege osv. skaber overgangen til den eksisterende villa. Den højloftede stue får tilføjet beklædning med trælameller, som forbedre akustikken og er smukke at se på med det naturlige træs varme og mønster.

Bæredygtige tiltag

Lavenergiruder/vinduer
Varmegenvinding

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering
  • Byggeledelse og -tilsyn

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Lars Christensen

Lars Christensen