Projekt

LEJRVEJ

  • Bedre udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med uderum
  • Sundere indeklima

I et naturskønt område står dette familiehus på skråningen til den tidligere Flyvestation Værløse.

Placeringen af huset er meget unik og omgivet af fantastiske landskaber med det åbne område omkring landingsbanen og den vild natur på den ene side af huset og ejendommens have på den anden.

Her midt i naturen kan man fra husets køkkenet, opleve det hele.
I de åbne fællesrum har vi vinduer fra gulv til loft som tillader dagslyset at skinne ind helt uforstyrret.

Huset har et luftigt indre som med glaspartierne åbner sig i husets hjørner.
Éntre, køkken, spisestue og stuerne er sammenhængende åbne rum, mens børneværelser, soveværelse og bryggers er placeret i hver sin “blok”.
Over værelser, badeværelser og bryggers findes der hemse, som giver et ekstra niveau i huset. Fra børneværelserne kan man kravle op og kigge ned i køkkenet.
Alle rum i huset, også badeværelserne, har døre direkte ud til landskabet.

Materialerne er bevaret rå og uspolerede. Betongulvet har synlige slebne sten, strukturen i de rå porebetonvægge står frem og loftet er umalet akustikplader af træbeton.
Farverne er inde og ude nuancer af okker, vinduerne er grønne og køkkenet og de indvendige døre er himmelblå.

Huset er på 170 kvm.

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Projektering
  • Byggeledelse og -tilsyn

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Eva Kristine Brørup

Eva Kristine Brørup