Projekt

Lillle tilbygning har givet stor effekt i denne villa ved vandet

Andet
  • Mere plads
  • Bedre sammenhæng med uderum
  • Æstetisk sammenhæng

Familien i denne arkitekttegnede villa fra 1980 ønskede mere plads og at få deres fantastiske udsigt over Limfjorden mere i spil.
Den eksisterende villa består af to forskudte volumener, og vores løsninger er en forlængelse af den ene side ud mod vandet. På den måde bliver facaden mod fjorden mere åben og der bliver udkig samt en flydende overgang mellem inde og den skønne have udenfor.
En lille tilbygning med en meget stor effekt!

Bæredygtige tiltag

Lavenergiruder/vinduer
Certificerede miljøvenlige materialer

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Byggeledelse og -tilsyn
  • Interiørdesign

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Erik Nord Nielsen