Projekt

Moderne parcelhus i træ

Den modernistiske villa
  • Æstetisk sammenhæng
  • Bedre dagslys
  • Bedre sammenhæng med uderum

Parcelhuset er til en ung familie og skal ligge i et nybyggerkvarter i en mindre by tæt på Aarhus, natur, skov og strand. Huset er tænkt som et vinkelhus, hvor der arbejdes med forskellige zoner så familien både kan være sammen men også adskilt alt efter behov. I fælles zonen, der vender mod haven og den store terrasse, er køkken, spise og opholdsstue placeret. Køkkenet er placeret i midten og adskiller opholdsstuen fra spiseområdet. Loftet i køkkenet er hævet, dels for at få lys ind over køkkenet, men også for at markere zonen arkitektonisk. I køkkenet er der en hyggelig alkove mod øst. Soveafdelingen til de voksne er placeret bag væggen i spiseområdet mod øst og børneafdelingen bag opholdsstuen tæt på indgangen mod nord. Bryggerset er placeret bag køkkenet med direkte forbindelse til entrè og carport.

Familien tænker bæredygtigt og ønsker huset opført i så meget træ som overhoved muligt i lyse nordiske farver. Ligeledes tænker familien meget over biodiversitet, så haven bliver som en lille eng.

Bæredygtige tiltag

Certificerede miljøvenlige materialer
Biodiversitet
Regnvandsopsamling
Dagslys/passiv solvarme
Lavenergiruder/vinduer

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.