Projekt

Ny Villa i landlige omgivelser

Huset er tegnet til en voksende familie hvor "god plads" var nøgleordet. Huset er placeret nær familiens erhverv, og det var derfor vigtigt vinduer og generelt udsyn var strategis placeret. Derfor lukker huset sig om haven mod sydvest, hvor de fleste rum også henvender sig mod. Huset har en forældreafdeling, samt en børneafdeling, som er bundet sammen af opholdsrummene.

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Samuel Ringgaard Davey

Samuel Ringgaard Davey