Projekt

Nyt sommerhus, med vedligeholdelsesfrie materialer.

  • Bedre sammenhæng med uderum
  • Nemmere vedligeholdelse
  • Familievenlige løsninger

Sommerhuset skal deles af 2 travle småbørnsfamilier, så udgangspunktet for løsningen af dette hus har været familievenlige løsninger, nem vedligeholdelse, samt et beskyttet uderum i form af et stor terrasseområde til ophold og leg.

Planen er disponeret som et vinkelhus, hvor der i den ene længe er en lille afdeling til hver familie med 2 værelser og et badeværelse. Den anden længe huser køkken- og opholdsafdeling, som er gennemlyst og kan åbnes op til terrasse områder både mod syd og vest. Terrassen mod vest, der ligger beskyttet imellem de 2 længer, fungerer som en multifunktionel zone, med plads til jacuzzi, udebruser, udekøkken, samt et større overdækket siddeområde.

Indvendigt fremstår sommerhuset i fyrretræ på vægge, gulve og lofter. De indbyggede møbler er ligeledes udført i fyrretræ, hvilket giver en hyggeligt og afslappet atmosfære. Bygherre ønskede et vedligeholdelsesfrit hus, derfor er sommerhuset beklædt med af stålplader på både tag og facader.

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.