Projekt

Ombygnings af 195 år gammel landejendom.

  • Æstetisk sammenhæng
  • Bedre dagslys
  • Bedre udnyttelse af m2

Den næsten 200 år gamle landejendom trænger til en stor renovering. Huset er bygget i en tid, hvor man sparede på varmen og derved også på kubikmeterne. Derfor åbnes der til kip i det store opholdsrum, i den vestlige længe. Lofterne beklædes med akustikpaneler og bjælkerne males hvide. Stuen er nedsænkes 400 mm og danner overgang, til den allerede renoverede østlige længe. Stuens sofa er en integreret del af huset, ligesom trappen til 1.salen, er en integreret del af bagvæggen. Bagvæggen i stuen males dybblå, ligeledes gør køkkenet i den modsatte ende af rummet og indrammer således det store opholdsrum, som indeholder køkken, spisestue og stue. Huset facader pudses hvide og taget beklædes med stålplader, som en klar reference til områdes øvrige landejendomme.

Bæredygtige tiltag

Lavenergiruder/vinduer
Efterisolering

Rådgivning omfattede

  • Interiørdesign
  • Lysdesign
  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Samuel Ringgaard Davey

Samuel Ringgaard Davey