Projekt

Opdatering af sommerhus med renovering og ny soveafdeling

  • Æstetisk sammenhæng
  • Bedre udnyttelse af m2
  • Familievenlige løsninger

Sommerhuset i Dyngby er dels en renovering af et eksisterende A-hus, og dels en ny tilbygning ligeledes som et A-hus. De to A-huse er sammenkoblet med en mellembygning i glas. Det oprindelige hus indeholder fælles funktioner, som køkken og stue, samt en hyggelig hems, hvor den nye tilbygning indeholder en helt ny værelsesfløj med tilhørende bad.

Sommerhuset er beliggende på den jyske østkyst i første række mod havet. Typisk for denne placering er aftensolen i vest men udsigten til havet i øst. Bygherre ønsker at kunne nyde havudsigten når de sidder på terrassen mod vest. Derfor fremstår mellembygningen i glas, og derved bevarer man kigget til havet gennem bygningen.

Huset fremstår indvendigt på vægge, lofter og gulve med træbeklædning i gran. Udvendig fremstår sommerhusets tag/facade beklædt med lister i træ af Akacie/Robinie.

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.