Projekt

Skulpturel villa ved vandet

Funktionel villa
  • Æstetisk sammenhæng
  • Bedre dagslys
  • Bedre sammenhæng med uderum

Udformningen udspringer fra ønsket om at skabe en skulpturel og stram bygningsvolumen. Huset er beklædt med det samme materiale på både facader og tagflader for at understrege husets minimalistiske og kompromisløse karakter.
Huset fremstår skarptskåret med sin markante profil og sin præcise detaljering, hvor forstyrrende elementer som tagrender og udluftning er skjulte.
Husets rygrad er den gennemgående reolvæg der deler boligen på langs, med det dobbelt høje fællesrum på den ene side, som er indrettet med et åbent køkken, spiseområde, opholdsarealer i stueetagen og med ”voksen” stue på 1.etage.
Via reolvæggen er der adgang til værelser, baderum, entre og bryggers i stueetagen og soveværelse med baderum på placeret på 1. etage.
Fra fællesrummet er der store vinduespartier med skydedør mod vandet, så̊ der skabes tæt adgang til uderum med træterrasser.
I stuen på 1. etage er udsigten indrammet i et stort vinduesparti.

Bæredygtige tiltag

Dagslys/passiv solvarme

Rådgivning omfattede

  • Interiørdesign
  • Udbud og kontrakter for byggearbejdet
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering
  • Byggeledelse og -tilsyn

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Mikkel Vile Juul

Mikkel Vile Juul