Projekt

Sommerhus i klitlandskabet

Sommerhuset er tilpasset landskabet ved Vesterhavets bølgende klitlandskab og er nærmest bygget ind i klitterne. Huset er placeret, så det skaber læ for den barske vestenvind, men samtidig lukker lyset og naturen ind. Husets facader er beklædt med cedertræ.

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering
  • Byggeledelse og -tilsyn

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Lars Bo Poulsen

Lars Bo Poulsen