Projekt

Sommerhus med udsigt

  • Bedre dagslys
  • Bedre udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med uderum

Huset er opført på en lang og smal nord-sydgående grund med et markant fald mod søen.
Grunden er beliggende i et fredet sommerhusområde, hvorfor der fra fredningsmyndighederne var krav om begrænset glasareal mod søen og lav bygningshøjde. Ved at placere store glaspartier mod vest, blev det muligt at se mod vandet og udsigten på langs af huset.

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Werner Thomas Mathies

Werner Thomas Mathies