Projekt

Sommerhus ved vandet

  • Bedre dagslys
  • Familievenlige løsninger

Grunden grænser op mod strand og mark og har en 180 graders udsigt ud over vandet. Familien bestående af 2 voksne og 2 børn ønskede et lyst, sydlandsk inspireret sommerhus i enkle materialer. Sommerhuset skulle være enkel i sin planløsning med plads til familie og gæster. Sommerhuset består af 2 fløje, hvor den ene indeholder familiens primære opholdsrum og den anden fløj indeholder 3 gæsteværelser og et bad med udvendig bruser.
Det primære opholdsrum og gæsteværelserne har adgang til en intim gårdhave bag huset, hvor de store glaspartier tillader at man stadig har den fulde udsigt ud over vandet.
Huset opføres i en hvid puds og med pu-gulve indvendigt og store betonfliser udvendigt.

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Jakob Brandt-Nielsen

Jakob Brandt-Nielsen