Projekt

THE FACTORY

  • Bedre dagslys
  • Bedre udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med uderum

Ombygning af forladt klædefabrik fra 70'erne.
I samarbejde med Familien Gyldendal, lykkedes det at få godkendt en konvertering fra erhverv til bolig. Vi skar simpelt hen en del kvadratmeter fra, og lavede en gårdhave, som alle de "offentlige" rum henvender sig mod. Da vi tegnede, drømte jeg om at der skulle ligge sådan et kæmpe "abegrotte"-træ ude i haven, og at det skulle vokse helt til, lidt som en jungle. Derved ville du sidde ved spisebordet og kigge ud i det her vilde og frodige rum. Ankomsten er et stor, meget lyst rum, med meget højt til loftet. Herfra går en lavloftet mørk forbindegang til det kæmpe multirum, med integreret køkken, brændeovn og spiseplads. Familiens hjerterum.
Adgange til badeværelser, værelser og tv-rum sker fra den lavloftede forbindegang. Fidusen ved at lave et lavloftet rum, er at når du endelig har passeret, og kommer ud i de store rum, så oplever du det som at komme udenfor. Og det er jo der vi har det bedst! Hvis ikke det var kold og regnfuldt. Derfor må vi, med arkitekturen, lave en erstatning.

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Anders  Barslund

Anders Barslund