Projekt

Tilbygning med ekstra plads til design-drømme & børn

Huse fra 00'erne og frem
  • Flere rum
  • Sammenhæng med uderum
  • Æstetisk sammenhæng

Familien i huset ønskede mere plads, men fik SÅ meget mere. Tilbygning & renovering af villa skaber ekstra gode rum både inde og ude på terrassen. Den store loftshøjde på de nye værelser udnyttes til en hems, hvor børnene kan sidde i en hyggekrog og f.eks. læse eller kigge ud over den smukke udsigt over skov og bølgende marker. 2 steder skabes en moderne arkitekttegnet udgave af en karnap med lækre bløde hynder i vindueskarmen, både for udsigten og for hyggens skyld. Et lyst rummeligt multirum med plads til lektielæsning, pladskrævende lege osv. skaber overgangen til den eksisterende villa. Den højloftede stue får tilføjet beklædning med trælameller, som er elegante og forbedre akustikken sammen med det naturlige træs varme og mønster. Også udenpå giver trælameller solafskærmning og naturlig varme til villaen.

Bæredygtige tiltag

Varmegenvinding
Lavenergiruder/vinduer

Rådgivning omfattede

  • Interiørdesign
  • Udbud og kontrakter for byggearbejdet
  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering
  • Byggeledelse og -tilsyn

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Lars Skinhøj Christensen