Projekt

Tilbygning på bevarelsesværdi villa fra 1950

Den modernistiske villa
  • Æstetisk sammenhæng
  • Mere plads
  • Bedre dagslys

Boligens tag var før skrående og lukkede af for udsigt og lys omkring. Vi har åbnet op med en tilbygning der ender i en frontspids med store glaspartier. Forvandlingen af huset biddrager nu til et stort køkken/alrum, udsigt til skoven omkring og bedre lysindfald.

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Projektering

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Steen Bjørn Lundhild

Steen Bjørn Lundhild