Projekt

Tilbygning til Klassisk Villa fra 1956, giver mere Plads og Lys

Murermestervilla fra 50'erne
  • Familievenlige løsninger
  • Mere plads
  • Sammenhæng med uderum

Bygherren er meget glad for sin charmerende villa fra 1956, men ønsker mere plads og åbenhed i hjemmets leverum, især omkring køkkenet og spisepladsen, som i dag føles lidt klemt.

Løsningen blev en elegant tilbygning på havesiden af huset, der harmonerer med den eksisterende arkitektur.
Den nye del af huset har et klassisk formsprog med sadeltag og træbeklædning, hvilket sikrer en æstetisk sammenhæng med den oprindelige villa.

Tilbygningen giver plads til et funktionelt og rummeligt køkken-alrum, hvor venner og familie kan samles omkring spisebordet. Derudover er der indrettet en kontorniche og et hyggeligt sofahjørne i de eksisterende kvadratmeter, hvilket optimerer brugen af hele huset.

Med store vinduespartier åbner tilbygningen op mod haven, hvilket bringer masser af naturligt lys ind og der skabes øget fornemmelse af rummelighed med loft til kip.
Facaderne er beklædt med sorte trælister, og taget har synlige spærrender, ligesom det originale hus. Taget er udført i zink, som matcher de eksisterende kviste.

Uderummet omkring tilbygningen er tænkt med i det samlede projekt, hvor tilbygningens form skaber hyggelige terrasser, der inviterer til afslapning og samvær.

Bæredygtige tiltag

Dagslys/passiv solvarme
Lavenergiruder/vinduer

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Louise Balle Rosbjerg